În primul rând a spus isterizează = enervează, nu ce vă place.
Nici eu nu suport rock-ul. Nu găsesc nimic special în acest gen de muzică.
Mda daca nu asculti selena gomez cum ti se explica numele? Imi place rockul, punkul, hip-hopul si cam atat.
Auzi tu... sa te ia mama lu. proces verbal deci chiar devi isterica esti idioata. ma dezgusti. imi provoci greata tu chiar nu ai nimic de facut? ia du-te tu si joacate cu Barbie sau cautati alteceva de facut da nu mai comenta atata! si vezi ce.ti sparg eu capul [ la figurat ] daca mai comentezi ceva!
Bai frate.e o tara libera.fiecare asculta ce vrea...nu puteti sa judecati oamenii dupa muzica pe care o asculta, invatati sa fiti mai intelegatori si mai buni, invati sa acceptati si alte genuri de muzica nu numai acelea care va plac voua...si acum sariti cu voturile la "stupid" ca sigur n-o sa mai dorm la noapte din cauza voastra
Idem 7h30 +
Fiecare cu gusturile sale "Selena"
App. daca nu asculti Selena.dc nickname-ul tau e AlleLovesSelena? nu ti se pare logic ce aberezi?
Fiecare cu cei place, ascult de toate, in afara de manele.
rock-ul imi place.
poate nu ai ascultat melodiile potrivite.
Dance-ul romanesc e o porcarie.In alte tari dance-ul este muzica adevarata, nu beat-uri remixate la nesfarsit.Si nu, nu urasc rock-ul, ba chiar e perfect pentru petreceri.
Si daca nu asculti Gomez de ce ti.ai pus-o la avatar?
Sunt de acord cu orice gen, atata timp cat respecta normele unui limbaj decent si exprima ceva frumos.
Aaa, m-am linistit. NU asculti Selena, de-aia ai poza la avatar cu ea, si de-aia face parte din numele tau. Si apropo, nu am nimic cu faptul ca tu nu suporti rockul, fiecare cu parerea lui. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa umpli TPU cu tampenile astea.Ma "isterizeaza" ceea ce tu numesti muzica
Ce *** sa faci tu ma?
cred ca in realitate esti vai de pl. ta
pe TPU esti smecher dar in realitate esti un rahat, te dau cu capul de toti pereti ala chiar va fi un HEADBANG!
Wut?!
am 16 omule, si nu sunt Chuck Norris de internet ( TPU ) sa ma cred smecher intre 4 pereti, eu iti zic sa iti vezi de viata si lasa TPU'ul, aaa da si mai mergi si tu pe la scoala poate acolo te mai invata ceva in afara de smecherime ( si cu asta esti pe dinafara ) hai salut
ROACARE!
Amice, eu zic ca ar trebui sa iti faci implant de creier.Esti doar rahat cu ochi.
P.S. "Smecheria" o folosesc pentru fraieri ca tine.
Nu mai spune! Observ ca ai trecut deja la nivelul urmator: "I'm a Barbie Girl In a Barbie World" cu dedicatie pentru tine
Supliment, pentru tine și alienata ailalta care a pus întreabrea
http://www.youtube.com/watch?v=KPj_NX7JCeE&feature=relmfu
"Men" e forma la plural.La singular e "man".
Singular: I'm a man of honor.
Plural: Stand and fight, my honorable men.
Si am facut si lectie de engleza! Si nici n-ai cum sa nu fii de acord cu mine, toti cei ce au ochi sa vada, vad dreptatea si lumina Mea!
Da prealuminate dumnezău, sunt de acord cu tine..numai că eu am scris cum se citește.... ce mi-ai scris tu știam și eu. ce naiba, vreau să dau la filologie engleză și să nu știu nici măcar atâta lucru?
Draga spui ca nu iti place Selena Gomez dar pza ta de la avatar e cu Selena Gomez
Pe mine mă isterizează Selena Gomez, Justin Bieber, Rebecca Black şi alte căcaturi actuale. Nu toată lumea poate înţelege rock-ul. Îţi trebuie un IQ mare ca să poţi asculta asemenea melodii, care exprimă ceva şi sunt nemuritoare. Încearcă "Ocean Wide" de The Afters.
Iubesc rock-ul si urasc manelele.Asa ca mai bine ai asculta pop daca urasti rock-ul.
Pe mine ma isterizeaza manelele! Sunt niste chestii care nu se pot numi muzica!
Eu ii urasc pe toti aia gen selena gomez!
Ador rockul! E viata mea!
Ziceam ca pentru cei care urasc rock-ul sa asculte POP.Eu o urasc foarte tare pe Selena, dar si pe Bieber.
Ah..raspunsul era pentru PurityBecameBlasfemy (fosta AlleSelenaFan sau cum naiba o fost) scuze daca credeai ca era vorba despre raspunsul tau.
Pe mine ma enerveaza house, pop, hip hop si toate rahaturiile astea.\m/