Am aruncat o privire rapidă peste el şi tocmai vroiam să te felicit când mi-a sărit în ochi Eminem. Really dude?
Iar Linkin Park şi Green day sunt trupe comerciale, nu se compară cu Iron Maiden şi ce mai ai tu pe acolo.
Neoriginal.pana si tata, care nu asculta muzica, stie de 90% dein trupele astea
Paulla deci Green Day si LP m-au determinat sa ascult rock,Eminem l-am gasit intr-un playlist si da, esti un artist exceptional,
chokingvictim ce sa fac daca acestea sunt trupele bune, acum ce vroiai sa ascult?
Dumnezău am observat ca ai inclus in playlistul tau si Holy Wars! Party Up!
http://www.youtube.com/watch?v=9d4ui9q7eDM
AsAsInS este fericit!
@AsAsInS personal, nu ascult LP şi Green Day, dar nu pot spune că sunt nişte trupe proaste. Dar Eminem? Nu văd ce caută în lista aia. E muzica comercială şi după părerea mea, de prost gust.
Paulla repet,am gasit-o intr-un playlist,Eminem este printre putini artisti de rap care mai scot ceva,nu sunt mare fan Eminem dar melodia aceasta este buna
P.S.:Am gasit-o intr-un playlist alaturi de g'n'r,ac/dc, Nirvana, Van Halen etc!
@AsAsInS îmi spuneam şi eu părerea doar, nu judec. Din artişti din ziua de azi nu prea am mai observat să se scoată muzică bună.
Paulla np,te inteleg, si ai dreptate, aceasta melodie mi se pare ca era mai veche!
Http://classicthrash.com/
cam tot ce e pe site-ul asta se afla si in playlistul meu, si mai asezoneaza cu niste hardcore punk si anarcho punk, niste hard rock si heavy metal, rock clasic si death metal si ai playlistul meu.:)
Mihui întreabă: