Absolut superb dar mi se zbârleşte părul când mă gândesc la orele nesfârşite de exerciţii la vioară necesare pentru a atinge perfecţinea...jocurile copilăriei sunt uitate, ori poate nici n-au ştiut vreodată să se joace, vioara e singura lor "jucărie"...
Minunati copii si foarte talentati. Cred ca sacrificiul facut pentru invatat, este uitat atunci cand reusesc sa incante publicul cu interpretarea lor.
BRO, azi mi-ai oferit mie si altor useri care ti-au urmarit darul facut prin postarile tale, ne-ai facut fericiti si este imbucurator faptul ca, mai exista oameni daruiti cu har, care si doresc sa si-l puna in valoare. Aici si parintii au meritul de a observa talentul copiilor si a-l fructifica, prin instruirea pe care acestia o fac cu profesori care sa-i sprijine sa deprinda o metoda buna pentru a-si pune in valoare talentul.
Ai dreptate.Pacat la noi nu sunt suficient de sustinuti.Se pierd pe parcursul scolaritatii sau mai tarziu.
Uite ca am mai descoperit pe cineva. Si vreau sa spun ca nu-i caut in mod special, doar ma plimb pe net si intimplator gasesc cite un mic geniu. Ce sa-nteleg din asta, ca sint multi? Sint asa de multi incit ii gasesti la tot pasul? In situatia asta, cred ca mai avem o speranta, poate ca omenirea nu-i condamnata.
http://www.youtube.com/watch?v=vUx4t4W4eVY
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: