| Lorє๔คnค a întrebat:

V-ati uitat la Selectia Nationala Eurovision Romania 2011?
Va place melodia castigatoare? Daca nu, ce melodie trebuia sa castige(din perspectiva voastra)? Ce loc credeti ca vom ocupa in Finala Eurovision 2011(daca ne calificam)?

Va astept parerile.

(Era sa uit, La multi ani si un nou an fericit!)
happy

Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

Nu m-am uitat dar datorita intrebarii tale am cautat pe net.Melodia este Change, nu? Imi place melodia dar nu prea cred ca o sa ne calificam pentru ca "prea seamana" cu alte melodii, adica linia melodica nu prea e originala, sa zic asa. Ce ma intriga la toate concursurile de acest gen este ca apare o formatie sau un tip/tipa de care nu a auzit nimeni, participa la concurs si indiferent daca il castiga sau nu, nici nu se mai aude ceva de respectivul cantaret.Parca sunt fantome, apar canta si dispar.

5 răspunsuri:
| darielle a răspuns:

FreakyHalloweenBoy,solistul este englez

| darielle a răspuns:

Kayledo,nu este puya este hotel fm.
Asta e melodia:
http://www.youtube.com/watch?v=7PnaTmV5I1Q

| FreakyHalloweenBoy a răspuns:

Ma bucur ca a castigat HotelFm pentru ca au avut o melodie minunata si ma pot mandri cu ei pentru ca sunt oradeni big grin nu pot sa imi dau cu parerea cu ce loc vor ocupa pentru ca n-am ascultat melodiile reprezentative ale celorlalte tari ...Eu sper ca oradenii nostri vor ocupa un loc in Top 5 ca sa fiu mai modest blushing tongue big grin happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melodia Chabge e FORMIDABILA! vom castiga de data asta!

| Kayledo a răspuns:

A fost melodia "Change" cantata de Puya George Hora si Kamelia!
Acum Funda please?