Ştiam melodia, îmi place. Cât despre intrebări, am încercat, n-a mers. În dragoste e nevoie de doi, dacă unul decide că vrea altceva, că drumurile se despart şi alte clişee...nu cred că mai poţi face mare lucru, ar fi ca şi când ai lupta cu morile de vânt.Ne me quitte pas-sună frumos, mai ales când vine din partea unui bărbat, mie însă mi s-ar părea că cerşesc...
Super melodia.mersi. Din pacate nu am reusit sa fac nimic.Asta e viata, mergi mai departe, dar nici sa suferi nu e bine, am luptat si am suferit indeajuns.acum pot spune ca sunt ok
Daca sincer nu ma prea impresionat acest cintec
Cit despre intrebarile referitoare la relatzie am sa-ti ras cu cea mai mare placere!
eu am avut taria de caracter sa lupt pentru relatzia mea chiar de vreo 2 ori, cu toate ca iubitul imi zicea ca ma urashte si ca sa dispar din viata lui, eu am mers inainte...de fiacare data am reusit sa schimb ceva, mereu shia dat siama ca chiar il iubesc si pentru asta ma iubeste si el tot mai mult! si acum iubirea mea pluteshte pe aripile de iubire si suntem foarte fericitzi!~
AntonioFaraBaniDeRas întreabă: