| sergiu25bc a întrebat:

Va implor peste cateva zile este ziua de nastere e iubitei mele, pe 20 octombrie, si stiu ca ii place o MANEA, maneaua e mai veche, da mereu la telefon ma alinta asa:
Adica imi recita cateva versuri, a zis ca cinta maneaua 1 tip si o fata, amin2 au peste 30 ani,
Tu esti pentru mine tot iubirea mea, eu sunt tine tot dragostea mea, ce mult ne mai iubim, Ce mult te iubesc, stiu ca si tu ma iubesti pe mine, Ce mult te doresc, stiu ca ma doresti si ttu pe mine, plz care stie maneaua e veche cred ca are vreo 2 ani cam asa ceva.PLZ

Răspuns Câştigător
| xibalba a răspuns:

"Rudy & Tora - Ne iubim la infinit" asta? http://www.youtube.com/watch?v=IrUXyClpwbM. nu imi permit sa ii dau play ca imi zgarie creierii.

8 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Sau poti sa ii cumperi din obor o curea Dolce Gabbana...

| xibalba a răspuns:

laughing nu sunt din bacau frate, si nu cinez cu necunoscuti happy la multi ani prietenei.

| cipri08 a răspuns:

Ce coincidenta si eu sunt nascut pe 20 octombrie...stiu ca nu are legatura

| sergiu25bc explică:

Eu sunt din BACAU, si ea a zis ca nu imi spune cum se numeste melodia, a zis daca o iubesc o sa aflu eu, plz help

| sergiu25bc explică:

Bravo, ura, iupi acu o dau gata ope gagica, mii de multumiri inca o data, si drept dovada fundita galbena, de esti din BACAU, ofer 1 cina la 1 restaurant ok.

| sergiu25bc explică:

Nu e vb de asta, si eu ascult manele, da nu stiam cine o canta, si nu puteam sa scriu aceste versuri pe google, acu intelegi, si oricum pe 20 octombrie, o sa fac torn benzina si o sa fac o inima foarte mare, si apoi o aprind o sa stu atent sa nu se raspandeasca focul, si scriu in inima TI AMO, apoi o sa o duc la 1 restaurant cina romantica

| DoctorX a răspuns:

Pai daca vrei sa ii arati ca o iubesti, de ce trisezi intrebandu-ne pe noi happy

Cred ca de fapt vroia sa iti spuna ca trebuie sa te faci si tu manelist, altfel nu o vei putea iubi... tongue

| ilariagirls a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=IrUXyClpwbM asta e sigur foarte tare zii la multi ani din partea meaaaaaaaaa!