Bună! Backstreet Boys este una dintre cele mai bune trupe din industria muzicală. Sunt pe piaţă de când aveam eu 7 ani, şi practic am crescut oarecum cu muzica lor pentru că erau foarte promovaţi şi populari în acelaşi timp. Cel mai mult îmi place balada "Shape of my heart". De pe cel mai recent album, "This is us", lansat pe 30 septembrie, merge ascultată piesa "All of your life (You need love)".
Imi plac mai multe dar in special: Incomplete si Fron this moment(&Shania Twains
Everybody(Backstreet's back)
Get down
We've Got It Goin On
Shape Of My Heart
I Want It That Way
Si cam atat
Normal ca imi plac! Pff nu pot enumera toate piesele care imi plac de la ei. De pe toate albumele, toate piesele sunt super!
Ii ador:
I Still…
Poster Girl
Lose It All
Climbing The Walls
My Beautiful Woman
Safest Place
Daca imi plac?:o. ii ador.nu...i iubesc mai ales pe Nick dar si pe ceilalti. preferatele mele sunt all i have to give, as long as you love me, i want it that way, everybody si quit playn and games with my heart.
Show me the meaning of being lonely este pur si simplu superba. Altele mai sunt Hologram (de pe albumul nou) The Call...Incomplete, Unmistakable.
Buna! Eram practic o adolescenta cand au aparut ei pe piata muzicala. Aveam vreo 13 ani, iar astazi, la aproape 27, pot spune ca ii iubesc la fel ca atunci cand i am ascultat intaia oara.Ca orice fan, iubesc muzica lor pe de a intregul, dar daca ar fi sa scot in evidenta cateva piese, acestea ar fi:"Drowning","Safest place to hide", Never gone","Unmistakable","Inconsolable" si dintre piesele noi, "What i know Now" si "Best that I can". Oricum, e foarte greu sa alegi cateva piese, cand toate reprezinta ceva si cand pe toate le asculti cu aceeasi placere si dragoste.
Voi ramane fana lor mereu si sper ca in viitorul cat mai apropiat sa ajunga si in Romania, pentru ca suntem multi cei ce ne dorim lucrul acesta! Love you forever, boys!
Da...de vreo luna am redescoperit melodia "I want it that way"si o ascult intr-una... dar nici "Incomplete" nu e de lasat
:"The call"
"Shape Of My Heart"
" Get Another Boyfriend"
"Everyone"
"More Than That"
"I want it that way"
"Everybody"
"Show Me The Meaning Of Being Lonely"
"Larger Than Life"
"The one"
"Incomplete"
"Never gone"
Ooo doamne...sunt atat de multe, e formatia mea preferata deci practic toate melodiile imi plac :X:X:X cel mai mult imi place incomplete, inconsolable, straight through my heart, drowning, shape of my heart...ETC