Mie una nu`mi plac absolut de loc!
In primul rand is copiate dupa muzica turceasca
In al doilea rand (ma mai uit si eu la tv) vad la stiri, la diaconescu... toate moimele afone care cica is mari cantarete si imi vine sa sparg televizoru cand vad ce fenomene apar la tv
In al treilea rand oamenii ce asculta manele is cei mai inculti oameni de pe planeta iti cam dai seama si pe strada si pe mess (cel putin eu) pentru ca habar nu au sa desparta cuvinte, sau macar sa le scrie corect. Da tot ei is aia smecheri, plini de valoare si unicati sa le moara dusmanii
Nu! Sa moara ei! Ar fi o lume mai buna!
Sunt unele melodii frumoase dar mult mai putine comparabil cu alte genuri muzicale.
Mai. unele imi plac altele nu. adica daca esti indragostit(asa ca min)
iti plac unele de dragoste dar nu imi plac alea cu cocolarii tampiti care se dau mari sau nu stiu ce mai se jelesc ei acolo
Nu, nu îmi plac manelele.
Mă abţin să arunc cu jigniri. Gusturile muzicale variază de la om la om însă, într-adevăr, acestea mai variază şi în funcţie de educaţia şi coeficientul de inteligenţă al celor în cauză.
Încă nu mi-a fost dat să întâlnesc un avocat sau un inginer IT care să asculte manele, ceea ce spune multe.
99% e un procent mult prea exagerat.
De fapt, manelele nu sunt chiar aşa de populare (cel puţin în mediul urban) dar dau această senzaţie pentru că, spre deosebire de fanii altor genuri de muzică (rock, metal, hip-hop, etc.) ei ies în evidenţă şi încearcă să-şi impună muzica.
Nu cred că ai să vezi un rocker mergând cu telefonul dat la maxim însă un manelist vezi la tot pasul.
Plus că, dacă-i băgăm şi pe houserii minimalişti la categoria manelişti (că doar e tot aia) atunci da, sunt destui.
Cât priveşte rima, există şi manele cu rimă. Am auzit suficiente manele căci aici în căminul studenţesc unde stau eu nu stau numai studenţi eminenţi, dacă-nţelegi ce vreau a spune.
De ce nu-mi plac manelele? Pentru că eu am fost crescut de mic în stil rock/metal şi mă simt definit aşa astfel încât nu aş putea să mă răzgândesc, mai ales că superficialitatea nu mă caracterizează.
Sănătate.
Maneaua este un factor care afecteaza urechea umana. Orice fiinta cu urechi are de suferit din cauza acestui fenomen numit manea.
Imi pare foarte rau ca lumea nu mai apreciaza adevaratele voci, melodii s. a. Mai mult din lumea pe care o stiu asculta acest gen de muzica, dar stii cum e.gusturile nu se discuta.
Sunt perfect de acord cu tine!
dupa parerea mea manelele sunt pentru oameni inculti, cantate tot de inculti(majoritatea rromi), mai ales ca in unele apar si greseli gramaticale.
nu cred ca 99%din populatia romaniei poate asculta asa ceva...cu toate ca sunt destul de multi
Dupa parerea mea foarte putini dintre cantaretii de manele canta de placere. restul kanta pentru bani. eu cared ca e foarte usor sa te apuki sa kanti manele. dar poate nu e asa. si nu stiu kati dintre akei kantareti sun in stare sa kante hip-hop, jaz, house sau alte genuri ca akestea. oricum e problema lor ce fac si de ce o fac. nu stiu de ce asculta adolescentii din ziua de astazi manele dar nu-mi pasa pentru ca nu am nici un drept sa critik gusturile sau aktiunile persoanelor.
Daca vrei sa faci o statistica corecta trebuie sa ai mai mult de 1000 de raspunsuri, trebuie sa intrebi toate categoriile de varsta si persoane de diverse categorii de pregatire scolara, asa ai putea avea un raspuns corect
mie nu-mi plac manelele
nu cred ca 99 la suta este dat corect, nu s-a facut nici o statistica
In primul rand, fiecare om are dreptul sa asculte ceea ce vrea, ce ii place. Nu avem noi dreptul sa judecam pe nimeni pentru ce asculta si de ce asculta. Nu spun ca mie imi plac... nu, dar nici nu ma bag in seama si ii jignesc pe cei care asculta, pentru ca nu am dreptul si la o adica, nu-mi pasa...fiecare sa asculte ce vrea. Acum intelegi?
Nici mie nu-mi plac, dar asta e. Din gasca mea nu exista unul caruia sa nu-i placa. Chefurile la care merg, de asemeanea, nu sunt fara manele.Deci,in concluzie cam multi din romania asculta manele, iar acum din cate am auzit, la manelisti le merge bine si peste hotaare. In fine, cui ii place sa le asculte. Gusturile nu se discuta!
sweetgirl_3609 întreabă:
SSatanicDesire întreabă:
anonim_4396 întreabă: