Aceste "versuri dramatice" nu merita sa se numeasca melodii.Muzica ar trebui sa te faca fericit.Sa te inspire.Nu sa asculti pe cineva cum jeleste pe cineva sau ca te iubeste si din tot sufletzelul meu si chestii deastea.Intr-o melodie exista mister, farmec si pasiuneAceste manele nu inspira nimic.Sunt doar niste versuri goale care te freaca la cerebel.Intr-o manea auzii "ca te iubesc din toata inimioara meaa si..."vorbe goale! Muzica nu trebuie batjocorita de aceste abuzuri.Sa fiu sincer in 2008-2009 erau manele care imi placeau dar acum numai tampenii aud.Imi vine sa o iau razna. Unii oameni chiar nu stiu ce e aia muzica! Parerea mea
Glumesti? sunt manelist convins
http://www.youtube.com/watch?v=M1fUgpYSdpo&feature=related
Ca si gen nu, nu-mi place maneaua dar sunt cate-va melodii din acest gen care, pot spune, chiar mi-au intrat la suflet (la figurat vorbind), ma refer la melodii vechi nu la cocalarismele din ziua de azi, iar acele manele, care-mi plac, nu sunt decat niste exceptii.
Nu ma intelege gresit, nu urasc acest gen (de fapt nu pot ura nici-un gen, nici n-as avea cum), pur si simplu nu ma impresioneaza
Le iubesc.
Uite preferata mea:
http://www.youtube.com/watch?v=QyR6G4ymLG0&feature=relmfu
Asta-i si ''maneaua'' mea preferata.
Nu ştii ce e muzica bună.
Da. Nu ar trebui să mai ascult satanismele astea şi să mă apuc să ascult muzică adevărată. La fel şi tu.
Bag... in ele prefer mai bine populara dar nu sunt cu ele hip hop sau bass
Pfff... manele?! Ma-ti inebuinit cu manelisti vostri! Scuza-mi manierele dar asta nu se numeste muzica, prin acele mesaje din ele si gramatica e o muzica inculta, ai insultat muzica cu acele ridmuri si "reghedanul" ala!
Nici ce cântă kamelia, bibăr și ruby nu-i muzică. E doar o vomă comercială. Așa că nu ești cu nimic mai presus dacă urăști manelele și îi asculți pe ăia trei.
Kamelia e mai presus decat: SAlam, Adrian minune, Bursuc si mai stiu eu cine. etc. Manelisti aia nu-i ajung lui kamenia nici la degetul mic asa ca te rog frumos nu te mai da in vant Rock-arule!
„Rock-arule"? Serios?
În primul rând, sunt fată. În al doilea rând, nu ai dreptate. În al treilea rând, nu are rost să-ți explic de ce nu ai dreptate, pentru că oricum n-ai înțelege.
De acord
Zice una care ascultă justin bibăr...
eşti penibilă, fată amărâtă.
Tu nu ai voie să foloseşti cuvântul "gramatică", fetiţă lovită de soartă.
Da ma, lol. De ce ai asculta alte tipuri gen rap, rock etc. Decat s melodiile care transmit un mesaj, mai bine rahaturile astea de manele
PS. Sper ca ati inteles sarcasmul.
Sincer sa fiu mi-e imi plac toate genurile de muzica, dar in aceasta ordine:
1.manele
2.rap
3.hip-hop
4.dance
5.house ETC
Si am un comentariu pentru ce-i care vorbesc manelele cu atata rautate "voi va descurcati mai bine?!"
Daca asculti manele nu inseamna ca esti incult sau in ast fel, fiecare cu gusturile lui si credeti-ma cand va zis ca 75% din comentariile anti-manele nu sunt sincere, deoarece este aproape imposibil sa nu asculti niciodata manele
Manelele(cu "m" mic) sunt cea mai proasta categorie de muzica si vorba lui "CautNume" nu-s o muzica.
Cea mai tare categorie de muzica (parera mea0 este Hip-Hop-ul si Rap-ul
(romanesc sau american).
Lume da ce naiba aveti" manelele" in ghilimele cum le ziceti voi gunoaiele astea mie chiar imi plac eu macar sunt sincera la o petrecere la o nunta la un botez etc ce naiba asculti rock populara hip hop si pop? Sa mim seriosi la o petrecere pe ce drc dansezi? pe manea eu le iubesc si imi place mult FLORIN SALAM MARE SUKARIME ELIS ARMEANCA JAY JAY JAY CLAUDIA VIATA DE VAGABONT BRAVO BAIETAS CLAUDIA SI FLORIN SALAM CE FRUMOASA E DRAGOSTEA SI MULTE ALTELE ce dreacu peste tot aud nu-mi plac manelele sau vad comentari nu-mi plac manelele le urasc dar cu doamne au ajuns acolo daca nu le plac?
MusicMakesMeFreeXD întreabă:
Sindrex întreabă: