Aceste "versuri dramatice" nu merita sa se numeasca melodii.Muzica ar trebui sa te faca fericit.Sa te inspire.Nu sa asculti pe cineva cum jeleste pe cineva sau ca te iubeste si din tot sufletzelul meu si chestii deastea.Intr-o melodie exista mister, farmec si pasiuneAceste manele nu inspira nimic.Sunt doar niste versuri goale care te freaca la cerebel.Intr-o manea auzii "ca te iubesc din toata inimioara meaa si..."vorbe goale! Muzica nu trebuie batjocorita de aceste abuzuri.Sa fiu sincer in 2008-2009 erau manele care imi placeau dar acum numai tampenii aud.Imi vine sa o iau razna. Unii oameni chiar nu stiu ce e aia muzica! Parerea mea
Manelele(cu "m" mic) sunt cea mai proasta categorie de muzica si vorba lui "CautNume" nu-s o muzica.
Cea mai tare categorie de muzica (parera mea0 este Hip-Hop-ul si Rap-ul
(romanesc sau american).
Sincer sa fiu mi-e imi plac toate genurile de muzica, dar in aceasta ordine:
1.manele
2.rap
3.hip-hop
4.dance
5.house ETC
Si am un comentariu pentru ce-i care vorbesc manelele cu atata rautate "voi va descurcati mai bine?!"
Daca asculti manele nu inseamna ca esti incult sau in ast fel, fiecare cu gusturile lui si credeti-ma cand va zis ca 75% din comentariile anti-manele nu sunt sincere, deoarece este aproape imposibil sa nu asculti niciodata manele
Da ma, lol. De ce ai asculta alte tipuri gen rap, rock etc. Decat s melodiile care transmit un mesaj, mai bine rahaturile astea de manele
PS. Sper ca ati inteles sarcasmul.
Bag... in ele prefer mai bine populara dar nu sunt cu ele hip hop sau bass
MusicMakesMeFreeXD întreabă:
Sindrex întreabă: