La 4-5 ani mi-au placut si mie pentru ca imi sunau "exotic". Acum vreau sa inteleg versurile si prefer rock/jazz cu diverse nuante. Folclorul arab are instrumente interesante si melodii inspirate, insa nici una pe care sa fi auzit-o din sursele obisnuite, iar cel indian imi aminteste prea mult de tigania de la noi.
Sensei.BRO----Andrei
adiutza - fără să te supăr, nu îs genul meu, merci de înţelegere...
Buna. Da, imi plac.De ceva vreme urmaresc pe National Tv o telenovela indiana numita "A ta pentru totdeauna" si chiar imi plac melodiile indiene. Dar nici cele arabe nu sunt mai prejos!
Buna. Imi plac amandoua dar mai frumoasa este cea Japoneza te calmeaza cand esti trist sau suparat.Iti zic sa asculti o data cand esti suparata sau ai ceva pe suflet muzica Japoneza de relaxare sa vezi cat de bine iti prinde
In indiana, le iubesc. iubesc tot ce tine de India, de filmele indiene, de cultura lor, tot, tot
Hmmmm...nu am auzit niciodata in araba... dar in indiana, da! Si pot sa spun ca sunt minunate, mai ales cele din filme! Iti recomand melodiile din limba turca! Pe mine m-au vrajit. Incearca!
Indiana. E un film frumos de la 13. 00-15. 00 de luni-vineri pe kanal D.ma uit e foarte frumos. Tu ce melodii preferi?
In araba, mai ales melodiile cantate de Sarit Hadad. daca ai ocazia asculta-le, ca te linistesc.
anonim_4396 întreabă:
ema00000 întreabă: