Nu imi place One Direction, si nu imi va placea nici in viitor! Dar, ca si tine eu sunt Belieber si Selanator! Nu imi vine sa cred ca am gasit pe cineva ca mine! Prietenele mele ori Belieber or Selanator! Nici una amandoi!
1.De ce scrii ca pe Twitter, sau de parc-ai fi Beethoven, cu diez-ul in fata?
2.Nu realizezi cat de retardate suna cuvintele "belieber" si "selenator"? Aproape la fel de retardate ca cei ce le folosesc, chiar.
3. Daca iti place căcatul gros si iti mai place si cel uscat, de ce nu-ti place si diareaa? Asa as putea sa rezum preferintele tale muzicale.One Direction, Bieber si Selena Gomez fac toti parte din categoria aceea de "muzica" ce trebuie dusa de urgenta la gunoi.
4.Esti o pizduta ce se crede speciala.Nu esti.
Bai asta care isi bate joc de DUMNEZEU! ai grija cum vb ....inseamna ca ai gustat cacatul gros...o sa te pedepseasca Dumnezeu aspru! este problema ta dc am scris cu diezu`? pentru ca asa vreau eu. care este problema ta daca imi place Selena Gomez si Justin Bieber? nu mai te baga unde nu iti fierbe oala te-ai bagat ca musca in lapte!
Oricine este special in felul lui! Si pentru mine Belieber si Sekanator suna dragut! Si apropo, de ce iti bati joc de Dumnezeu? Acum ce te cheama Dumnazau?
Ai drepatate!
Nu ascult nici gunoiul lui Biber, nici Gunoiul Selenei, nici gunoiul gay-lor aceia.
A da, si ce muzica nu este de 2 bani? Apropo, stii ce mna gandeam, daca era chiar muzica de doi bani, pai atunci astia nu erau asa faimosi!
Si mie imi pare bine ca am gasit un Selenator / Belieber
Ii urasc! toata lumea este obsedata e ei! de ce? sunt niste gay la fel ca Bieber si mai sunt! Deci sunt niste rahatiin ploaie!(parerea mea)!
Si daca sunt gay care e problema ta? Stai linistit/a ca nu vor veni la noapte sa te f*ta in c*r, Scuza-mi te rog limbajul vulgar! de obicei nu vorbesc asa, dar cand vad cat de cacao se ajunge lumea asta mai cedeaza omul.
Doar acum vad raspunsul tau.Si imi vine sa iti zic vreo doua.Dar ma abtin, stiind ca esti o copila obsedata care viseaza doar 1D si Justin Bieber.N-am ce sa zic, ca doar as injura fiecare are parerea lui si gusturile lui tampit-o.Doar ai vazut ca am scris ''parerea mea''.Nu te obosii sa imi raspunzi, iti spun de pe acum ca ma doar fix in cur
Nu mă aşteptam să urăşti nişte rahaţi şi să-i iubeşti pe alţii. E total ridicol. One Direction sunt la fel ca şi cinci de Bieber.
Nu nu imi plac cei de la "1D", dar totusi ii urasc la fel de mult pe Biber si Selena! Sunt absolut jalnici.
Nu-mi plac niciunii. 1D mi se par niste ratati mizerabili dintre care 2 nici macar nu canta. Prefer de 1000 de ori trupele de coreeni care chiar daca par cam penibili macar danseaza si canta in acelasi timp. Bieber nu-mi place deloc, iar Selena nici atat.
Te crezi pe twitter cumva? Eu urasc si justin gayger si mi se face rau cand va vad asa obsedati de aceste,, vedete"
Pai, tehnic, Bieber canta cam ce canta aia...(nu, nu ascult).N-o pot descrie decat ca pe "muzica buna de aruncat la gunoi".
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: