Tipule, nu-mi pasă ce lăbești tu pe-aici, îți trebuie un hobby. A câta întrebare pe tema asta? Habar n-am, nu știu să număr, dar te repeți. Sigur n-ai Alzheimer, apropo?
Cred ca toti cersetorii zic ca tu ai dreptate numai ca sa le dai funda, iar cand inchid TPU-ul se rupe sistemul pe Alexandra Stan si Inna
1. PSD nu e un partid comunist.
2. Nu toti fanii Alexandrei Stan sunt asa cum crezi tu.
3. Nu mi se pare ca melodiile ei ar trebui dispretuite. Cat timp are succes si in afara Romaniei ar trebui sa fim mandri de ea
Adevărat grăiești! Eu ascult rock și se uită lumea la mine, mă insultă că nu ascult pițipongelile lor. Cică-mi spune o femeie, în toată firea, că cică ce ascult eu e sanatism și ea mai bine ar asculta manele decât Evanescence .
Asta-i România!
Ai mare dreptate.Și eu ascult Evanescence și câteodată Skillet iar jumătate din prietenii mei sau cu gura că sunt trupe proaste care compun numai melodii de înmormântări.Să stea ei cu Guță, Inna, Alexandra Stan și toate pițipoancele lor.Bine că cele cu talent sunt bâtjocurite și injurate iar ăstea cu 2-3 melodii apreciate de toată țara.Frumos...
Da, da, da. Chiar ieri ascultam la căști My Immortal și o prietenă cică vrea să audă și ea și după ce ascultă 2 secunde "zici că-i de înmormântare".
Eu o dată ascultam o piesă la radio,parcă Queen,nu mai știu exact, și un amic din cameră îmi zice Ce naiba, suntem la înmormântare? Oprește porcăria aia. Dă și tu pe Kiss fm, Radio Zu, să ascultăm muzică adevărată.
Asta e suntem noi ciudați și restul românilor sunt deșteoți rău.
Dacă Queen nu e muzică adevărată înseamnă că Salam are voce magnifică!
Artiștii internaționali din prezent sunt fani Queen, Evanescence, Michael Jackson, cântăreți adevărați nu prostiile de Inna, Alexandra Stan si ăstea. înainte să critice ar trebui să se informeze mai bine!
Ai mare dreptate. Dar asta-i lumea de acum, ascultăm rock și suntem priviți ca "sataniști, ciudați, emoiști"
Așa ceva se întâmplă și în restul Europei civilizate, USA, etc. sau doar în România? Am și eu o grămadă de retaradți care asculă rahaturi gen Inna etc.
N-a spus nimeni ca daca nu asculti Alexandra Stan, Inna, Avicii s.a. inseamna ca trebuie sa mori. De obicei rockerii aveau astfel de atitudini violente.
Acum, carui barbat nu-i place Alexandra Stan? Nu sunt fan, dar muzica ei o ascult prin cluburi. Acasa boxele mele sunt pline cu alte genuri muzicale.
Nu e nicio valoarea inversata, dar astazi se pune accent foarte mult pe imagine. Astazi ne distram in cluburi, nu mai stam la foc de tabara ca sa ascultam folk sau pop.
Ce mai spui despre Bieber, Hannah Montana si altii de genul?
Te rog sa nu generalizezi in cazul rockerilor. Sunt rocker, sunt tanar, ascult doar rock am o trupa si cant la chitara, dar nu sunt extremist! Nu suntem cu toti nazisti sau satanisti sau criminali in serie; acele cazuri sunt exceptii si sunt cunoscute pentru ca se evidentiaza.
Eu doar le-am dat exemplu, nu am generalizat. Cu siguranta sunt mai multe categorii de rockeri. Si eu ascult rock, dar nu ma manifest violent, nici verbal, nici fizic, impotriva celor care nu asculta rock.
Ai mare drptate, in ziua de aci in Romania nici-o fata in afara de vreo 2-3 nu au talent.Toate fetele isi iau o fusta de ''2 degete'' si gata.Fac o melodie de 5 versuri care se tot repede. Exemplu e melodia Innei(WOW).Are 5 versuri care le repeta.Cum era fata aia care a aparut la Acasa TV cum ca este gravida cu Alex Velea(cum sa spui o asemenea minciuna?), a spus ca ea ii canta lui Alex Velea la telefon.Si cand a pus-o sa cante la TV a zis ca nu canta fara negativ si ca nu trebuie sa ai voce ca sa canti.
Nu îmi place de ea. Spune aceleași versuri în melodii și mai face și playback pe scenă. Dacă chiar crede că are voce, de ce nu cânta live? Poate să cânte la un instrument muzical? Bine că pe artiștii internaționali ii injură și apreciază pe cine nu trebuie.Văd că majortatea româniilor o adoră doar pe Rihanna, restul toți sunt "nașpa". Acum că vine Lady Gaga în Romania, peste tot văd "ceee? satanista asta în Romania? să stea dracului acasă!" dacă nu le place să nu comenteze, dau dovadă că n-au cei 7 ani de acasă! Măcar Gaga are voce și un mare talent pe care mulți români nu-l văd și o adoră pe Alexandra asta care abia zice un vers.
Si cine-ti zice ca daca nu asculti inna sau alexandra stan nu existi? revizuieste-ti cercul de prieteni melomani
Eu asc hip-hop(rap) si inteleg acele versuri dar cand zic hip-hop nu spun puya ci spun parazitii, deliric, cedry2k,deliric,bitza s.a.Am foarte multi cocalari in clasa care zic ca aceasta muzica este prostie si cica manelele lu salam sunt poezie pura. Asa ca sunt de acord cu tot ce ai zis
Nu pot spune ca ai o gandire de comunist, dar una de tot r*****l. Fiecare asculta ce vrea, ce ii place, indiferent daca este copiata dupa nu stiu cine, si crede-ma am ascultat mai multa Fergie de cat crezi tu. In al doilea rand, realizezi ca daca iti insulti tara, te insulti si pe tine, nu? Iar in al treilea rand, daca tot asculti Adele etc. de ce nu te muti in alta tara? Altfel nu ai mai fi tentat sa asculti 'toate pitipoancele' si nu ai mai publica articole stupide pe TPU, unde acest site are cu totul si cu totul alta intrebuintare. Btw, chiar daca te vei muta intr-o alta tara tot nu vei scapa, Alexandra Stan e destul de cunoscuta, la fel si Inna.