| ♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ a întrebat:

Va place Can't be tamed?

21 răspunsuri:
| Aiicha a răspuns:

Nuuu tonguetonguetonguetongue prin melodia asta vrea sa para ceea ce nu este, incerca sa scape de eticheta:Vedeta Disney.nu cred ca ii prea reuseste tonguetongue

| CM7YRE a răspuns:

Da'mie-mi place tongue

| Petronela a răspuns:

Da

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Dabig grin Imi place

| Nicolelenaa a răspuns:

E super
mai ales videoclipul

| allleeeee a răspuns:

E destul de frumoasa melodia.Multi spun ca videoclipul nu e chiar asa bun.
Dar mie imi place.

| Elle a răspuns:

E Groaznic! Miley e o fetiscana care vrea sa fie mereu in centrul atentiei! E o Gaga mai tanara...(Hai, sariti toti cu STUPID!)

| loricel a răspuns:

Da. E singura melodie a lui Miley Cyrus care`mi place.

| Iubesc Limonada a răspuns:

O ador:X

| aиdяaaa●• a răspuns:

Ce placuta e Miley pe aicihee hee
O sa fiu sincera si o sa spun ca nu-mi place.Nu-mi place vocea ei, melodiile, in schimb imi place cum joacabig grin

| addicting a răspuns:

Nu...si nu o sa imi plk niciodata melodiile ei...prob pentru ca de la o tarancuta din tenesse a ajuns un star pop
daca ar fi ajuns sg, fara ajutorul tatalui, probabil mi-ar fi plk...imi plc oamenii independenti, care nu devin staruri de pe urma parintilor, daca sunt obligati... e alta problema, GRAVA
daca nu si daca nu au talent...nu au ce cauta in lumea muzicii
Sper ca te-am lamurit!

Bye

| LoLo_9163 a răspuns:

E draguta dar se vede ca face playback pentru ca la un moment dat se aude o voce pitigaiata, si mori...de raslaughinglaughinglaughing

| Yoanna_4969 a răspuns:

Nu prea... Adica era mai misto daca nu aparea Miley in clip asa de "sexy". Ea spune ca vrea sa demonstreze ca a crescut, dar imi placea mai mut inainte. Melodia e asa si asa.sad

| thealchemist a răspuns:

Oarecum, dar intrebarea este daca poza lui Perez era adevarata sau este doar un fake?
sau era doar o parte din publicitatea legata de Miley?
exista de fapt ceva real legat de celebritati, sau totul este gindit ca promotion si arata numai ceea ce companiile de publicitate vor sa arate?

| nicko_6736 a răspuns:

Daaaa:X:X:X:X:X:Xnormal ca imi place:X
tie iti place?
cred ca dahee hee

| Reew a răspuns:

Melodia da, dar de Miley nu ca mi se cam pare ca le copiaza putin pe lady gaga si rihanna. Da in rest melodia e super okey:d.

| coopilluu a răspuns:

La nebunie :X:X::X

| fox_5674 a răspuns:

Da
imi place pentru ca miley nu mai canta despre hannah montana
si videoclipul e super tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca Miley Cyrus va fi urmatoarea Britney Spears...si nu le copiaza pe rihanna sau lady gaga...cum a zis diydutziyk

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super melodia si imi place mult videoclipul

| alexap a răspuns:

Daa... e super, mai ales ca e cantata de miley(idolul meu) :p

Întrebări similare