Cred ca Samurai Jack nu a inteles intrebarea, pentru ca ea, nu se referea la genul muzical ci, la textul melodiei.
Intr-adevar Rroxi44, ai dreptate, textul este actual, tip parodie, in care se face referire la faptul ca, fluiera vantul prin buzunare si mai oricine este nemultumit de ceva din viata lui.
Un mare adevar contine textul melodiei, nici un prunc nu "este intrebat" daca vrea ori nu, sa vina pe lume, daca-i plac parintii, daca "vrea" sa se nasca intr-un anotimp ori altul etc.
Procrearea este o "treaba" de adulti si "vointa" noului venit nu are importanta, el poate fi norocos ori ba, privind familia in care se naste (daca este iubit, bine ingrijit, educat etc), ori "lovit" de ghinion cand este victima iresponsabilitatii adultilor ce-i sunt parinti ori rude apropiate.
Despre tara in care s-ar naste, cred ca fiecare ar trebui sa multumeasca cerului ca, nu s-a nascut in desert, ori intr-un tinut artic ci, intr-o tara frumoasa cum este Romania, eu sunt indragostita de tara mea, chiar daca nu ma incanta intodeauna ce se mai intampla prin ea.
Mie mi-a placut si melodia, dar cred ca cele mai importante sunt versurile, care iti dau de gandit, ele sunt de o "actualitate" similara cu cele scrise de Cragiale ori de Constantin Tanase
Multumesc pentru link, eu nu auzisem aceasta melodie.
Ganduri bune si multa sanatate pentru toti userii TPU, care sunt implicati in munca de "sadire" a binelui in sufletele oamenilor.
anonim_4396 întreabă:
Alee_6805 întreabă:
catthshshshs întreabă:
Patricia444 întreabă: