Https://www.youtube.com/watch?v=o6SprGmHTy4
Melodia asta live imi place cel mai mult de la ea
Salutare! Inafara faptului ca aceasta este femeie cu aspect masculin si are iubita, are o voce inconfundabila si am avut ocazia sa o aud live in intrarea de la concertul Kings of Leon.Fie ca este live sau playback aceasta are aceiasi voce, in timp ce alti cantareti folosesc autotune! Este superba! Meriti"a doua sansa"
De ce ai tinut sa specifici ca e o femeie cu aspect masculin care are iubita? are vreo relevanta? da, are o voce super faina si e misto tipa
si care-i faza cu a doua sansa?
Am precizat ce stiu despre ea si ce apreciez, iar acela este sloganul meu, trateaza-l ca atare.
K, suna ca o reclama la asigurari de casa si voiam sa ma asigur ca nu-mi ceri bani
Nu...Meriti"a doua sansa", fa-ti asigurare de sanatate, acum numai aici la numai 99, 99 lei.Serios? Asa a sunat?
Nu, gen: programul a doua sansa iti ofera ocazia de a beneficia de...
Ok,daca spui tu. Poti beneficia de a doua sansa de la mine, gratis.O seara frumoasa!
Si asta e la fel de buna https://www.youtube.com/watch?v=wDjeBNv6ip0
Da, o stiu si live, voiam sa ii dau o alta melodie in afara de cea mai cunoscuta, e misto tipa
Lasa tipa de mai sus in pace, are clar OCD. nu poate spune ceva fara sa puna rahatul ala la urma, are probleme.
E o ea? okay, creepy
Are "feminin" la profil, DOOH
Nu am intrat la profil, nu ma judeca, nu m-a interesat asa de mult
Foarte subtil roscato, nu am ce zice
De Laura Pergolizzi vorbeam:d
Kanajambe69 întreabă: