anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place cum canta Rihanna? Spuneti-mi cateva melodii faine cantate de ea...multumesc.

Răspuns Câştigător
| poesia a răspuns:

Da imi place foarte mult vocea ei.
Russian Rulette, Rehab, Umbrella, Disturbia, Take a bow, Hate That I Love You, Don't Stop The Music, Bring it back, Unfaithful, Bitch Im Special, Hard, Shut up and drive, Pon de replay, etc. Sper ca ti-am fost de folos. pup

10 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

I love her.

Sexuality, Written In The Stars, Hard, Stalker, Cry.

kratos
| kratos a răspuns:

Nu este o cantareata de exceptie imi place Rehab si Russian Roulette.

| LuS[z] a răspuns:

Rude boy; stalwalker; sos; if it's loving that u want; umbrella; unfaithful; wait your turn...

| georgiana a răspuns:

Imi plac melodiile Unfainthful, Russian roulette.Gasesti aici toate albumele ei.
http://www.rihannanow.com/

| troy a răspuns:

Mie imi plac:
Pon de replay, Rehab, Umbrella, Shup and drive, Russian roulette, Unfanthiful, Don't stop the music, Disturbia, Take a bow, Silly boy, Winning woman.Astea le stiu si nu sunt in top.

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Eu sunt fan RiRi de foarte mult timp, o ador, am toate DVDurile, CDurile, Articole din reviste si tot ce e posibil, am sa iti dau piesele in ordine, oarecum, cum le-a lansat! Prima If It's Lovin' That You Want, We Ride, Pon The Replay, S. O. S, unfaithful, Umbrella, Don Stop the music, shut up and drive, sell me candy, good girl gone bad, hate that i love you, rehab, disturbia, take a bow, Hatin on the club cu The dream, bad girl, silly boy ft lady gaga, russian roulette, hard, wait your turn, mad house, fire bomb, te amo, rude boy, photographs, G4l(gangsta for live), sexualitty, sunt foarte multe.nu`mi vin toate in minte... daca vrei alte detalii si sa discutam despre ea, te astept pe blog sau pe mess www.lifewhitchris.wordpress.com sau chriiiscuch. sper ca ti-am fost de ajutor!

| madycoco a răspuns:

Da. Umbrella, Rebab, take a bow, Disturbia, Don`t stop the music, un faithful, hate that i love you, shut up and drive. Mie acestea imi plac.

| insomnia a răspuns:

Mie imi place mult Russian Roulette big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-mi place cum se chinuie a cantawinking, dar mai ascult din cand in cand cateva melodii: take a bow, don`t stop the music.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da... pon de replay si hard sunt preferatele mele:*:*