| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Va place de B. U. G Mafia? Mai ales eu love struck sunt innebunita dupa ei.
Ce melo preferate aveti pe care le canta B. U. G Mafia? love struck Dar ce parere aveti despre Puya, Grasu'XXL, Bitza sau Guess Who?

8 răspunsuri:

Pai.si mie imi place b. u. g. mafia si melodiile lor sunt foarte misto (viata noastra, romaneste, cu talpile arse, 1, 2 si 3 de 0, baieti buni, capu' sus.etc) dar si puya (undeva in balcani, domnisoara din timisoara, change etc) guess who imi plac doar melodie locul potrivit si tu iar grasu x, de la un timp nu prea mai ascult dar imi pl. mel turnin'

| madytza_7574 a răspuns:

Toti au niste melodii superbe:X si mie imi plac:X
grasu'xxl are niste melodii superhappy si bug mafia cu : bag pl in lume si v-o fac cadou e mf, supranatural:X, in anii ce au trecut:X si multe altelehee hee cu puya imi plac : V. I. P, fresh,
domnisoara din timisoarahee hee etchappy

| Bacemi a răspuns:

Sunt melodii pline de viata. E drept ca uneori exagereaza dar muzica lor cuprind multe adevaruri pe care altii din diverse motive le evita.

Răspuns utilizator avertizat
| LuS[z] a răspuns:

Doar variantele cenzurate. laughing)

| casmaua a răspuns:

Hai sa-ti spun pe rand. Da imi place Bug Mafia.Acestia canta pentru a incerca sa-si arate viata altor oameni. Puya este un cocalar care face melodii najpa in ultimu timp si el vrea doar bani.Grasu xxl canta despre ceea ce pare o viata perfecta.Bitza e un cantaret super. Canta despre viata oricarui om privita direct iar guess who e un baiat destul de destept si stie cum sa faca sa-si castige fani la fel ca si Spike.noroc

| RikarDo a răspuns:

B. U. G Mafia ca B. U. G Mafia...au cateva melodii faine precum Supranatural, Sa sara'n aer, In ani ce au trecut si lista contiunua, dar PARAZITII fac hip hopul in romania.Cat despre Puya...nu are rost sa vorbesc,
peste 2-3 ani o sa cante manele.Grasu' XXL are cateva melodii faine, Bitza e peste Grasu'XXl, Puya si Guess Who.

| diamondsx a răspuns:

Ador B. U. G Mafia. ii iubesc mai ales melodia lor ce noua : bag P*** in lume si vi-o fac cadou... iar puya si cei care iai mentionat acolo sunt comerciali si nu imi plac imi place muzicaa gangsta asah ca B. U. G(By. You. Gye)winking:X

Întrebări similare