Fata si baiatul se duc acasa la ea.
Intra in camera.
Intre timp mama fetei aude " Baby! Baby! Baby! Ohhh! " si se duce speriata in camera.
Fata : Mama! Pleaca! Faceam sex.
Mama : Oh! Pfffiu! credeam ca ascultati Justin Bieber.
"the hollywood reporter reviewed justin bieber‘s new never say never movie: they’ll laugh, they’ll cry, they’ll squeal, they’ll smile, and after some 100 minutes of heart-racing, in-your-face 3-d footage, even the most casual of teen fans and the stodgiest of parents will exit the movie theater a complete justin bieber fan. "
Asa ca, haters ar fi bine sa va uitati la filmul lui Justin si o sa schimbati parerea total.
@Drub
1) nu este gay asa cum spune toata lumea
2) chiar este faimos
3) da? :O
4) daca ai arunca cu pietre dupa el cativa bodyguarzi te-ar bate bine apoi te-ar duce la inchisoare
P. S.: cum poti uri o persoana pe care nu o cunosti?
@Alina
alta "glumita cu Justin Bieber"?
@Ella98 are versuri ca orice alt cantaret...
NU! Parerea mea despre el este fooarte proasta, toate tatele il pot asculta, adica vedea, nimeni nu asculta muzica pe care o canta el in sine, ci cum arata fraierul #1
Din toate cintecele lui doar unu imi place.Deci asta demonstreza ca nu sunt fanul lui.
Imi place si inca ffft mult.
Si tie daca nu iti place, atunci care e faza, ca mai pui intrebarea?:?
@ oana.ai dreptate, de cind Justin e cu Selena,ap el a pierdut multe fane.:
Deci...sincer justin are voce, e faimos ca daca nu ar fi nu ar alerga toate fetele disperate dupa el, melodiile sunt faine.si acum sa va spun ca am fost fan jb dar nu din ala disperat imi placeau melodiile.doar atat. ce m-a facut sa il urasc asa de tare incat nu mai ascult o melodie de a lui, cand il vad la tv schimb postul sau pe o revista rup poza cu el si o duc la gunoi? PEDOFILA DE SELENA GOMEZ.)
Este un gay, asa cum spune toata lumea.
Este praf si se crede faimos o, o.
E un nenorocit O_O"
Pe bune, cred ca daca l'as intalni, as arunca cu pietre dupa el.
"Baby Baby Baby ooooh"
O pe bune? >. >
P. S.: Il urasc
Bellee întreabă:
anonim_4396 întreabă: