Buna
Imi place cum canta
dar aspectul ei nu-mi place...parca zici ca e drogata
Nu mi se pare drogata e ok, imi place super mult melodia ei - tik tok \ si cam atat... e si draguta
Cum arata nu-mi place deloc...si nu pot sa spun inca daca-mi place sau nu, deoarece e mai noua in muzica si nu prea am auzit de ea asa de mult incat sa zic"Da, imi place!". Imi place melodia Tik Tok, momentan am o parere bunicica despre Ke$ha, deci se poate spune ca imi place putin. Tie?
Da, imi place pai da, si mie mi se pare ca e talentata. Si @purplemusic: mie nu mi se pare ca e drogata.
Hey.
Pai uite are o voce frumoasa si melodiile i`au reusit foarte bine.
Dar sincer de ea nu imi place asa tare, putin mi se pare ciudatzica sau nu stiu exact cum sa spun.
Dar nu am nimic rau cu ea.
Daca nu se tine de prostii ar putea sa ajunga departe
Voce are, frumusica e, sansele sunt de partea ei
Pai imi plac doua melodii, dar de ea...nu-mi place, e o parasuta si ar cam trebui sa-si faca un dus
Da, dar nu o stiu prea bine, stiu doar o melodie "Tik tok", in rest o sa ma mai documentez.
Da, imi place, are vocea frumoasa si se vede ca nu-i pasa de ce zic de exemplu parintii cum ca ar fi un exemplu rau pentru. copii.in pus e amuzanta si se intelege bine cu alti artisti Ke$ha vorbeste pe la 1:10
Pentru cine nu stia, Ke$ha a aparut in videoclipul de la I Kissed A Girl( pentru. cine a trait sub o stanca anii astia, melodia este cantata de Katy Perry) daca nu ma credeti intrati aici:http://www.youtube.com/watch?v=9qu17JOLKIM
E draguta are o voce puternica si frumoasa mai ales cantecul Tik Tok e super