| mimpyan a întrebat:

Va place de Lady GaGa? Argumente va rog. Funda celui mai inteligent raspuns!

Răspuns Câştigător
| BlueByMe a răspuns:

Cand cineve te pune sa spui ceva despre ea esti,, speechless'' ca si melodia ei de altfel!
albumele ei au revolutionat lumea muzicii pop si a combinat muzica cu fashionul si a creat o minune!
este o persoana foarte desteapta, a absolvit una dintre cele mai mari universitati din lume si a inceput sa cante de la 4 ani!
scoate hit dupa hit care fiecare ajunge locul 1 peste tot si asta o ridica foarte mult in cariera ei!
are foarte mult talent si este fenomenul muzicii pop din 2008 incoace!

6 răspunsuri:
| PurePoison a răspuns:

Da, imi place foarte mult stilul ei, desi e mai ciudat, arata destul de bine, si muzica ei imi place foarte mult, are voce, si a stiut sa-si faca foarte multi fani. Urasc oamenii care spun ca Lady Gaga ar fi barbat straight face. E o totala minciuna.

| Shawty a răspuns:

Da. Pentru ca are un stil unic si multor persoane la place acel stil mie mi-se pare mult prea inteligenta in tot ce face. Funda?

| IlegalSmile a răspuns:

Imi place cum canta dar in rest nu big grin

| mileyandbelinda a răspuns:

Imi place foarte mult cum canta, dar ea este cam ciudata.Imi pare rau ca zic asta dar stilul ei de acum este oribil. Mie mi-a placut stilul din melodia POKER FACE dar in rest ea este super-ciudata.

| melyyy a răspuns:

Nu pot spune ca imi place dar o admir pentru curajul ei, mai ales pentru imbracamintea extravaganta pe care o afiseaza de fiecare data uimind publicul si fanii happy
Nu's fan, n-am ce face, pentru ca a fii fan inseamna mai mult decat a asculta cateva melodiiwinking
Ascult din cand in cand, muzica ei ma face sa revin la realitate ...este antrenantabig grin
Aceasta este parerea meawinking
Tie iti place? big grin

| mimpyan explică:

Mie imi place mult. o ador pentru ceea ce face.
de ce nu imi apare funda la fiecare raspuns? adica numai la unele arata ca pot sa le declar raspuns castigator

Întrebări similare