Imi plac unele melodii. M-am utiat si la acel serial cu ea cateodata si era dragut. Nu imi place ca persoana, pentru ca exagereaza de multe ori cu aerele de vedeta. Daca stam sa ne gandim oricine ajunge vedeta se schimba putin. Nu o cunoastem cu adevarat ca sa ne dam cu parerea.
Aolo doamne cand o sa scapam de ranjita asta sid e voi cu intrebarile voastre stupide despre ea. E o proasta dupa care toti copii saliveaza isi iau haine totul cu ea si poza ei de ranjita.
Deci dead.and.gone a zis`o bine de tot nc mie nu`mi place zambetul ei.cred ca tocmai de asta ma enerveaza asa de tare, plus ca da! apare peste tot cine e ea sa se faca atatea chestii cu fata ei? mie una nu-mi place.
Mie sincer imi place.Ma uit la Hannah Montana si mi se pare ok. Imi place accentul ei putin infundat si imi plac si ochii ei. Inafara faptului ca mi se pare putin plina de ea adica prea onganfata( are de ce sa fie ca doar e un idol pentru copii) dar poate sa fie putin mai modesta! In rest imi place si stilul ei si si noua ei tunsoare cu preton. E oke tipa.
Miley si Hana plac doar fetelor de 5-12 ani. Pacat ca isi formeaza un gust deformat de mici, pentru ca fetele alea doua au succes doar pentru ca au bagat parintii bani. Nu sunt nici frumoase, nici inteligente, sunt doar 2 copii rasfatati. Daca ti-ar fi colega de clasa si n-ar fi prea ingrijita n-ar baga-o nimeni in seama, dar asa vreti toate sa fiti ca ea
Mie imi place, dar since nu prea o mai suport pe hannah montana...imi place mai ales sa ii urmaresc viata personala... ppffff, ce bine ca exista paparazzi
Nu e ce mai tampita si mai urata handicapata idioata batuta in cap o taranca din Tenesse care a facut o porcarie de film si a ajuns vedeta Doamne si ce voce de... are.
Maryna98 întreabă: