| biank98 a întrebat:

Va place de Miley Cyrus? Ce parere aveti despre ea?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Imi plac unele melodii. M-am utiat si la acel serial cu ea cateodata si era dragut. Nu imi place ca persoana, pentru ca exagereaza de multe ori cu aerele de vedeta. Daca stam sa ne gandim oricine ajunge vedeta se schimba putin. Nu o cunoastem cu adevarat ca sa ne dam cu parerea.

25 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Aolo doamne cand o sa scapam de ranjita asta sid e voi cu intrebarile voastre stupide despre ea. E o proasta dupa care toti copii saliveaza isi iau haine totul cu ea si poza ei de ranjita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e peste tot, joaca in desene, canta, poza ei e pe tricourile oricarui fan, de vanzare doar chestii legate de miley sau hannah cum vreti voilaughing)Deci eu zic ca mai mult ei ii place de ea, decat ne-ar place noua laughing

| OanaG a răspuns:

Omg si aici dau de ea? at wits' end Nuuuu, prea penala scuze pentru cei care sunt fani :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! scrie si tu la,, cauta intrebari si raspunsuri`` miley cyrus, si ai sa vezi cate gasesti despre ea.

| OnWeed a răspuns:

Nu prea mai am ce zice, @dead.and.gone si @cryout mi-au luat-o inainte.

| hamsterx a răspuns:

Deci dead.and.gone a zis`o bine de tot laughing straight face nc mie nu`mi place zambetul ei.cred ca tocmai de asta ma enerveaza asa de tare, plus ca da! apare peste tot raised eyebrows cine e ea sa se faca atatea chestii cu fata ei? mie una nu-mi place.

| amy3semj1405 a răspuns:

Mie sincer imi place.Ma uit la Hannah Montana si mi se pare ok. Imi place accentul ei putin infundat si imi plac si ochii ei. Inafara faptului ca mi se pare putin plina de ea adica prea onganfata( are de ce sa fie ca doar e un idol pentru copii) dar poate sa fie putin mai modesta! In rest imi place si stilul ei si si noua ei tunsoare cu preton. E oke tipa.winking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Miley si Hana plac doar fetelor de 5-12 ani. Pacat ca isi formeaza un gust deformat de mici, pentru ca fetele alea doua au succes doar pentru ca au bagat parintii bani. Nu sunt nici frumoase, nici inteligente, sunt doar 2 copii rasfatati. Daca ti-ar fi colega de clasa si n-ar fi prea ingrijita n-ar baga-o nimeni in seama, dar asa vreti toate sa fiti ca ea big grin

| eunutuu a răspuns:

Mie imi place, dar since nu prea o mai suport pe hannah montana...imi place mai ales sa ii urmaresc viata personala... ppffff, ce bine ca exista paparazzi

| Nuuu a răspuns:

Mi-as spune si eu parerea. Dar vreau sa mai am contul asta.straight face

| Ea.e. a răspuns:

E naspa

| deffect a răspuns:

E o jucatoare cu banane miscatoarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma, pana acum n`o suportam, da` ieri sau alaltaieri nu mai stiu exact cand, m`am uitat pe disney` channel la desenele cu ea, si chiar mi-au placut, is amuzantebig grin.

| Razvan a răspuns:

Negativ la prima intrebare.Analogie la a douahappy

| poesia a răspuns:

E o adevarata revolutie cu Miley Cyrus.Nu stiu ce vad unii asa special la ea.

| Clauditza a răspuns:

Nu e ce mai tampita si mai urata handicapata idioata batuta in cap o taranca din Tenesse care a facut o porcarie de film si a ajuns vedeta Doamne si ce voce de... are.

| fantomadinumbra a răspuns:

Nu imi place...deja nu o mai suportlaughing
are multe fite si se crede...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer e oribila crying((((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cool, mi se pare o fata la locul ei!

| farsa a răspuns:

Nu prea s-a cam umflat orezu in ea in ultima perioada fara supararebig grin

anonim_4396