| devilll a întrebat:

Va place evanescence?
daca da cam ce simtiti cand ascultati?

Răspuns Câştigător
| lyrics a răspuns:

Pfoai
e superba trupa asta
de multe ori cand m-am simtit trista am ascultat piesele lor.
iar emy lee are o voce superba si e si frumoasa
eu una simt o durere placuta cand ascult aceste piese.suferintsa,nu stiu. e greu de explicat. dar e frumostongue
toate sunt superbe:X

10 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

O ador! Iubesc melodia wake me up inside. O ascult des, dar prietenii mei cred ca sunt E. M. O tongue

| Диана a răspuns:

Normal ca-mi place. :X
Pai ce sa simt thinking parca fiecare melodie iti transmite cate ceva. :X
Cel mai mult imi place melodia Lithium. big grin

| PeAcE a răspuns:

Da imi place foarte mult melodia My immortal. O ador! O ascult cand sunt trista si pot spune ca ma binedispune, cu toate ca e foarte trista pe mine ma relaxeaza!

| Asdffd a răspuns:

Da, sunt foarte fainewinking
Simti niste emotii in tinee tongue
Dar totusi imi plac

| D[:x] a răspuns:

Da, foarte mult.love struck`
Un sentiment de placere, catee odata tristete
Unele melodii te fac sa te gandesti la persoana iubita.

| BlueBaby a răspuns:

O trupa super:X:X Melodiile lor si mai ales vocea lui Amy Lee sunt pline de emotie:X La multe videoclipuri eu sincer am plansblushing iar versurile se potrivesc ca o manusa in unele momente tristesad

| Loredana_4793 a răspuns:

O ador! Cele mai lente ma linistesc iar pe cele mai ritmate le ascult cand ma plictisesc. Imi place foarte mult.Are o voce exceptionalawinking. preferatele mele sunt:My Immortal; Bring me to life; Lithium; Everybody's foolbig grinbig grinbig grin

| DeyCj a răspuns:

Da îmi place; printre multe alte formații de genul acesta(mă refer la rock, care este favoritul meu; nu le enumăr că nu îi cazul). Îmi oferă o stare de relaxare din cauza vocii solistei happy. Succese.

| DeyCj a răspuns:

Apropo, îţi place Benediction, sau nu ai ascultat încă?

| andreeaw a răspuns:

Ce simt? e greu de spus, cam acelasi lucru il simt si daca ascult the gathering, sau alte trupe pe aceeasi felie de goth; in general ma binedispune. daca vreau sa refulez, "sa urlu" ascult albumele vechi my dying bride sau elend.