| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Va place Floor Jansen?
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

11 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Chiar îmi place, îmi place mult chiar.
Mult mai bună ca Anette. Şi aproape la acelaşi nivel ca şi Tarja.

| Wehrmacht a răspuns:

Daca mi-ai face un playlist cu Tarja si Floor si l-as asculta fara sa fiu concentrat asupra vocalistei nu cred ca as remarca vreo diferenta.
Nu pot spune ca imi place mai mult ca Tarja sau Anette.Imi plac toate 3.

| Duucu a răspuns:

Nu-mi place. Fără Tarja, ăsta nu e Nightwish.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge. Desi, personal, o preferam pe Tarja. Imi placea si Anette. Nu inteleg de ce tot se schimba. Anette a stat foarte putin in trupa. Daca nu ma insel a inregistrat doua albume de studio. Putin, din punctul meu de vedere.
Nu zic ca nu canta bine, dar cand te obisnuiesti cu Tarja si mai apoi cu Anette, e cam greu sa accepti ca au alta vocalista.
Eu sunt genul care prefera ca o formatie sa ramana cum a inceput, cu aceeasi membri.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru anonim_4396):

Ok.dar nu putem spune ca Anette e mai buna decat Floor.Not even close.
Stilul vocal al cantaretei actuale chiar se preteaza mult mai bine muzicalitatii specifice formatiei Nightwish, fata de Tarja si si Anette, deoarece poate canta si rock, si opera, iar in combinatie cu symphonic metal e perfect. Just an opinion.

| MargarinaCuMustar a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord in mare parte. Totusi Anette desi are voce buna mi se pare ca nu se potrivea prea bine cu formatia. Tarja ne lipseste tuturor. Floor e undeva la mijloc : are vocea perfecta pentru stilul formatiei dar nu este Tarja, insa e cea mai buna inlocuitoare a acesteia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.O prefer pe Tarja.

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu ma dau in vant dupa trupa asta, sincer.
Dar tipa asta are ceva in voce care ma face sa ascult Nightwish putin mai des.

| JucărieLEGO a răspuns:

Pot sa zic ca-mi pare decenta, dar mai intai trebuie sa asteptam un album de studio(fiecare vocalista de la Nightwish a fost pusa in valoare astfel). Sper sa n-o schimbe si pe ea la fel de repede. Macar mai bine sa nu mai caute voci feminine si gata.

| PurpleFantasy a răspuns:

Din ce punct de vedere? Ca interpretare si look imi place happy

| BeyondTheDarkSun explică (pentru PurpleFantasy):

Pai,din moment ce am postat intrebarea la categoria "Muzica", este evident...