App daca tot zici de INNA nu te scapi de mine cu 1 cu 2...
Deci Inna e cea mai cool fata a secolului 21 si nimeni o o sa o intrece e ca mai cool fata din Romania si din omenire am si tricou cu ea si 17 postere si poze scoase de la imprimanta si biografia ei o am intr-un dosar am scos-o la imprimanta si de abia astept sa o prind si eu la vreun concert prin BUKURESTI sau Timisoara ca cred ca ii pup si picioarele cand o vad, oricum oricine poate sa zica ce vrea sa o barfeasca de rau, pentru mine INNA e mereu pe locul 1 si apoi restul...
nu stiu ce zici uh de ea eu una o iubesc enorm si mereu o voi iubi, cum ziceam camera mie plina de postere cu ea si am si 7 insigne cu ea, de la mine din scoala toti se mira cum de sunt asa de fana a INNEI ca inainte nu prea o ascultam dar de acum 1 an mor dupa ea chiar daca sunt fata,. Si pe telefon am 24 de melodii cu ea si la prietena mea cum nu ii place INNA mereu ii fac inciuda si ascult doar INNA si am si blog daca vrei til daw la accest id... iulia_giulia_inna putem vorbi...
mersi mult
Inna-love atat.
nici nu m-am obosit sa caut prin zecile ei de melodii de pe youtube.
m-am multumit cu ce mi-a placut si a stiut toata lumea.mai special, mie melodia aia.in rest ma lasa rece.
Da...este talentata, si poate ajunge foarte sus. are niste melodii super, si este si frumoasa, dar numai machiajul o face, in rest inainte de a fi celebra era urata
Inna canta groaznic live, cand a fost la iasi toata lumea a fos dezamagita de prestatia ei. inna e doar un produs si asa va ramane
Ia uite ce de fani infocati avem, a dat 'nefolositor la toti' care au raspuns cu 'nu' saracul/saraca! iulia.esti da lasa ce sa mai zic )
Cateodata...depinde ce piese are EX:Inna-Hot nu imi place dar imi place Inna-10 Minutes
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. e o analfabeta ). abia de stie 2 cuvinte in engleza si s-a trezit si ea sa cante in engleza ))
p. s: cu ce te ajuta pe tineee? n-ai ce face acasa? sau ti se pare ca asta e site de intrebari-sondaje?>
Salut! Pai sa stii ca prima data nu mi-a placut, nici nu stiam cine este si mi se parea o pitipoanca care se da importanta! Ascultam muzica pe U T. V si am auzit melodia ei noua, am vazut videoclipul si atunci am realiizat ca este o cantareata talentata, ambitioasa, cu o voce si un caracter de occident!
RASPUNS: da
PROVERB: Nu judeca o carte dupa coperta!
Georgi
Http://www.youtube.com/watch?v=tgd5vRapcVo&feature=channel
Uitativa aici canta live :)
Patricia444 întreabă: