Da imi place :X
si :
nu are fite
nu face de ras rasa masculina
chiar imi place cum isi da bretonul
si nu cred ca s`a balbait deci
imi place pentru ca:
arata bine
are o voce frumoasa
e talentat
imi place cum se imbraca :X
deci da imi place
S
Deci pur si simplu nu il sufar
sa-ti dau niste motive: ;)
-are fite;
-face de ras rasa masculina ;
-nu-mi place felul cum isi da bretonul de pe ochi ;
-nu stie sa lege 2 cuvinte;
oricum...nu are cum sa ne placa de un tip pe care nici macar nu l-am vazut (in afara de TV sau pe net).
si pun pariu ca toate fanele lui sunt pana in 14 ani...:|
de exemplu eu am 13 ani...dar nu il suport...:|
si eu sunt un copil dar...
bai...copiilor vor chiar nu aveti ce sa faceti ?
adica invatati si voi la romana sau la alta materie...
recunosc ca si mie imi plac vreo 4 melodii de ale lui(eenie meenie,love me,baby,overboard) dar nu sunt innebunita dupa el...nu il visez noaptea :)))
cand am vazut videoul asta am inceput sa bufnesc in ras.dar mi s-a facut mila de acea fata...:(
http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI
dar fiecare cu gusturile sale...:)
bye! :-h
Imi place dar nu sunt innebunita dupa el. Imi plac unele melodii ale lui (nu toate) si vocea
Da. Justin Bieber canta bine. Dar nu sunt fanul lui, eu sunt fan Miley Cyrus. Am si adresa ei de messenger, daca vrei ti-o dau, dar in mesaj privat.
Voce: Imi place in unele melodii, in altele-i penibil.
Aspect Fizic: Sunt Baiat , deci nu-mi pasa...
De ce?
Ei bine, daca acum jumatate din glob nu-l place asta nu inseamna ca nu pot sa-l ascult, pana la urma este si el o vedeta si...
Ori cum imi place cand spui "JB" sau numele "Justin Bieber" de raman toti Ghost
Nu, pentru ca toate fetele au devenit nebune dupa el...
JB JB JB toate fetele la colt de strada vorbesc numai despre el.
Nu am nimic cu el nici macar nu il cunosc, nu stiu care este personalitatea lui si ce comportament are, dar se vede ca are fite de vedeta si imediat ce scoate o melodie este ascultata de toate fetele de pe glob...
Imi plac dor unele tinute dea le lui! recunosc! Se imbraca uneori bine, a da am uitat de parul ala disgratios, totusi eu cred ca are peruca asa imi inspira :-s CAP DE MOP \:d/
Deci dupa cum am spus, NU JUSTIN BIEBER
Deci. o intrebare pe gustu` meu la care pot sa raspund cu tupeu
Eu il ador pe Justin, muzica lui e super, versurile ma fac sa zambesc merew si vocea lui e super draguta(si nu e d fetita cum zic unii), iar EL:X super dragut. asa cum arata, parul lui imi place mult si este exact genu` meu de baiat se imbrak bestial si e asa dragut si scumpic ma uit la poze cu el si nu mai pot de dragul lui)Am toate melodiile lui si imi plac toate Am cumparat tot ce apare despre el(sau aproape tot.) Iar videoclipul Love Me doamne ma face sa imi pierd mintile mai ales cand zice el Kiss me, Kiss me baby =p~. Deci dupa parerea mea Justin Bieber(BIEBER oameni buni, nu biberon sau cap de mop ca nici nu va comparati cu el) Iar persoanele care zic ca il urasc, eu nu le inteleg. pur si simplu il urasc fara ca macar sa il cunoask de unde stiu ele ca e nesuferit.macar sa ajunga ele ca el si cu banii lui, faima lui, fericirea lui, faima lui si pot sa continui.
Nu stiu daca esti fana sau il urasti sau esti doar o simpla fata pe care nu o int Justin, dar eu mi-am sp pararea sincera si cred ca in mare parte am dreptateacum stiu ca voi primi stupid pentru ca imi place de Justin dar dc as minti Il ador si gata
Mky:] Love JB:X
NU.
Pt ca este un cretin. care mai nou are fite. si mi sa scarbit de el dupa ce toate fetele de 10 ani sunt innebunite dupa el. parca ar fi mare stiu eu ce.
Uite aici un exemplu concret:
Zilele trecute ma duceam spre casa. si statia este langa un chiosc de ziare. in fata caruia erau 2 fetite [vreo 10-11 ani]. Una vede pe raft o revista in care il avea pe coperta pe Justin Bieber. si se deschide un dialog
-Fataaa. uite revista aia il are pe 'JB' pe copertaa.
-WOW. trebuie sa mi. o iau.
-Da si eu.Doamneee cat de scum pe JB
-Daa
[Vin o casca de tipi in statie. vreo 16-17 ani. ]
-Daca l.as vedea pe asta in fata i.as spune sa se omoare.
La care una din fete:
-Omorati.va voi nu JB.
Cat de inebuinta pori fi dupa ala?
Frate cand am vazut ce raspunsuri puteti sa dati...deci sa va lamuresc si pe voi:
1.FITZELE-pai voi sunteti batuti in cap? oricine daca ar fi vedeta ca el ar avea fite sa fim seriosi. unii dintre voi si acum au fitze.pai cred ca atunci ar fi bagati in top
2.Parul lui-innebunesc dupa modul in care isi da parul dupa ochi.si ce daca sunt innebunita dpa el? E frumos si asa mai departe nu ca voiEl poate sa stea cu aproape orice fata dpa lume, si daca mai sunt unele care il urasc. ele se cred frumoase raw?am mai auzit odata nu m`as uita la ala niciodatade parca el s`ar uita la ea
3. Fanele-nu sunt de maxim 13 ani eu am 14 si stiu persoane de 14-19 ani care il adora
4. Un raspuns pentru.PlecataInCosmosWtf : Ultima parte penibila esti Cand trec eu si cateva prietene pe strada toate lumea stie ca ne place Justin pentru ca aratam asta si avem fiecare ton de apel mel lui si poze cu el si asa mai departe... iar daca cineva zice ceva de JB, il injura sa ne enerveze pe noi sau ca nu il suporta...toate sarim si il injuram asta inseamna sa fii Fan adevarat sa nu iti pese de ce considera lumea despre tine ca il adori pe JB si sa nu te temi sa spui ce gandesti pentru ca alti il urasc Cica nu il suportati parca ati sti voi comportamentul lui. Felicitari Simonica99! Nu va place? Lasati`l in pace e o vedeta la fel ca oricare alta!
Mky:] Love JB:X
@Evanescence
Esti PENIBILA.Ala e doar un copil rasfatat care peste 1 an, 2 nu o sa mai existe. Tu gandesti? Ca facand tu ce ai spus[desi nu cred ca daca zice cineva de el sariti toate si il injurati.] Iti imaginezi ca daca prinzi odata un un tip mai mare iti da un capac de nu iti mai trebuie JB toata viata?[ca fetele nu cred ca ar reactiona asa. decat daca e o tiganca mai tare in gura.]
Deci serios. chiar esti PENIBILA
D`aia se duce Romania de rapa
Plecataincosmoswtf ai mareee dreptateeee :-bd Si fanele lui sunt prea disperateee dupa unu care in loc sa intre pe usa da cu capul in geam :http://www.youtube.com/watch?v=8fq1sUV3jJU&feature=related si inca o data :http://www.youtube.com/watch?v=RL47cpRzQW8&feature=related. Eu una nu il suport pe Justin Bieber.
Paaa >:D
@Plecataincosmoswtf esti mai penibila decat mine sa stii ca mie imi place JB si nu cont cat timp v-a mai canta si nu te intereseaza pe tine ok? si daca ai avea minte nu am sari sa ii injuram pe cei mari Mie imi place de el si nu ma intereseaza criticile voastre pentru astasi cu faza. Daia se duce Romania de rapaesti patetica tu crezi ca daca esti un fan JB si nu suporti cand comenteaza candva despre el de aia se duce de rapa? sa fim seriosi nu din cauza persoanelor care sunt fani adevarati)si hai taci din gura
Sa sti ca imi mai place si altceva in afara de Justinmuzica pe care poate o consideri "buna" dar nu prea ma intereseaza parerea ta
Aaa si sti ce? macar sa ajungi tu un SuperStar ca elnu conteaza cum a ajuns sau cum se face remarcat...sau in fine. ce mai ziceti voi de el conteaza ca e mai bun ca voi de 1000 de ori
Deciiiii...sunteti penibili! nu am pus intrebarea asta sa va certati. Am vrut sa vad doar parerea voastra
sincer nu stiu cui sa. i dau funda imi plac 2 raspunsuri al lui "Reciclez" j "Simonica99"
cui sa-i dau funda?
acum parerea mea despre JB
-sincer imi place cum arata. daca spune cineva ca ii urat serios ca ii nebun.adica nu. s nebuna dupa el dar urat sincer nu e...
-imi plac multe melodii de. a lui (dar le stiu doar p cele cu videoclip) adica nu am cautat mai multe
-imi place cum se imbraca si cum danseaza (e intr-un fel stilul lui Usher
Deci am pus intr sa vad cum rasp cei care il urasc si cei care il adoooora.
Serios cei care il urasc din toata inima nu stiu ce aveti cu el adica ce va facut el voua? e doar un pusti caruia ii place sa danseze si sa cante nu face nici un rau. puteati simplu sa ziceti nu imi place fiindk nu e genu meu sau ca nu ascult genu d muzica p care il canta.
Nu imi place pentru ca urasc genul de muzica pe care il canta, si urasc obsesia a milioane de oameni pentru el, care nu a miscat nici un deget pentru ca este cine este, pentru ca apare peste tot, pentru ca are melodii in topuri etc. Sunt o multime de oameni care fac treburile astea pentru el, si normal ca le fac, pentru ca se castiga bani din sustinerea unui astfel de artist. Ce mai conteaza daca melodiile lui nu transmit nici un mesaj, sunt facute de mantuiala, sau ca va fi uitat in cativa ani? Principalul scop pentru care a fost lansat acest copil in industria muzicala este ca sa se castige bani de pe urma lui. De asemenea, cei care cred ca el are tot meritul pentru ca este unde este, sau ca melodiile sunt compuse de el sunt niste naivi, parerea mea.
Eu spun din punctul meu de vedere, nu imi place, dar frate, asta nu inseamna ca nu are voie sa aiba fani. Oricine este liber sa il admire sau nu, nu sa il iubeasca sau sa il urasca. Cei care spun asta habar nu au despre ce scot pe gura. Nu iubesti un artist, il admiri. Nu urasti un artist, pur si simplu nu e genul tau si atat. Muzica lui e monotona, nu transmite nici un mesaj, comerciala (facuta pe calculator, rapid doar ca sa se castige bani din ea etc) Dar nu inseamna ca cei care il admira sunt prosti, idioti, cretini etc. Cei obsedati de el sunt prosti, idioti, cretini etc. Cei care cred ca Justin Bieber este Dumnezeu, ca nu mai sunt alti artisti de valoare, ca oricine nu asculta J. Bieber este un ratat, astia sunt oameni idioti, prosti, cretini etc.
@Evanescence - esti penibila rau. Nu e nimic ca esti fan Justin Bieber, dar de aici si pana a te certa cu altii pentru ca nu sunt de aceeasi parere cu tine, e cale lunga.
Spuneam ca muzica lui este comerciala, monotona, nu transmite nici un mesaj, nu are nimic care sa impresioneze, tot acelasi stil de muzica intalnit la n artisti in zilele noastre. Chestia asta, o sustin, si nu imi pasa de parerile fanilor. Asta e adevarul despre muzica lui. Dar nu e nimic daca il admiri.
In concluzie, mie nu imi place, urasc stilul lui de muzica, urasc faptul ca toata lumea e obsedata in toata puterea cuvantului de el, dar nu il urasc pe el, pentru ca nu poti spune asa ceva despre o persoana decat atunci cand o cunosti din toate punctele de vedere, nu doar cand apare la TV sau in videoclipuri. Cred ca am argumentat destul. Credeti-ma, astia obsedati, ca daca acum sunteti obsedati de J. Bieber, cand o sa devina plictisitor si o sa apara altul, nici nu va va mai interesa de el. Asta e adevarul. E un artist temporar faimos, cu muzica de aproape cea mai proasta calitate, dar totusi, nu ii judecam pe cei care il admira. Bafta.
Ai dreptate Adriana tu nu ai pus intrebarea ca sa ne cretam
mie imi place de JB asta e parerea mea si nimeni nu mi`o schimba dar nu trebuie sa ne omoram acum (gusturile nu se discuta)
eu cand raspund la genul asta de intrebari ma gandesc la proverbul :,, Nu`i frumos ce e frumos, e frumos ce`mi place mie " asa ca nu va mai jigniti
mersi pentru aprecierea raspunsului meu :*
ALtii nu il plac ...nush dc cred ca sunt invidiosi ca are bani sau ca arata bine sunt inconstienti saracii
GeOrGyGyO întreabă:
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: