E un copil talentat. Mie mi se pare simpatic. Imi place de el pentru ca e glumet si sociabil. Cat despre chestia asta cu figurile, el de multe ori face misto. Nicidecum nu se considera buricul pamantului cum spun unii. E drept ca uneori o mai da in bara dar nu e genul figurantilor.
Cum poti sa spui ca e un dobitoc cand nici macar nu-l cunosti?!
Ok, nu-ti place de el nici muzica lui, e bine, dar totusi... el nu scrie pe twitter "Va place barbie123 credeti ca e o dobitoaca sau o zana? " iar multe raspunsuri sa fie "o dobitoaca" cand ei nici nu te cunosc
Mie imi place, nu cred ca e nici un dobitoc nici un ingeras , e un om normal care are talent la cantat
Daca stai sa te gandesti, eu nu il cunosc, si nu pot sa imi dau o parere despre el, nu pot sa spun ca este un dobitoc, dar nici ingeras, deci nici una si nici alta.
Eu n'am nimic cu el unele melodii sunt chiar dragute dar nu e cine stie ce mare cantaret.
, am fost plecat 5 zile intr-o mini vacanta ca sa spun asa, si ma gandeam in timp ce stateam la soare, "Ahh Doamne, cand ajung acasa nu voi mai vedea intrebarea asta, o sa-mi fie dor de ea"! And guess what, A REVENIT! Si te anunt ca 70 % din raspunsuri vor incepe cu litera d !
Eu nu pot sa spun ca e dobitoc, spui asta unui prieten idiot, sau unui simplu om incult de pe strada care ti-a facut ceva... etc etc...
Dar nici nu spun ca e "ingeras", are aripi si nu vad eu? sau aureola? Si din vreme ce nu stii care e caracterul lui, again...nu spun ca e "ingeras"...
Dar daca vrei sa stii daca imi place sa nu, in urma acestor explicatii uluitoare , vei afla ca...NU!
by by o seara placuta!
Anonim daca crezi ca ink 1000 au vocea lui... dc nu si`o pun in evidenta? el a facut pasul asta si pun pariu ca cei care il fac dobitoc nu s`ar scarbi sa fie o zi justin bieber. daca voi credeti ca e un dobitoc. pastrati`va parerea. nu s`a impiedicat el de voi oricum. dar ma rog. totusi e inca un copil. a`ti vazut voi adolescent la 15-16 ani cu voce de privighetoare? aloo! e la pubertate.isi schimba vocea invidia e de vina
Aa j barbie123... crezi ca doar lui i s`a intamplat sa se indragosteasca de o persoana mult mai in varsta decat el? Cati de pe TPU nu au patit asta? dc ai mai pus intrebarea daca nici tie nu iti place?
Un fan in plus sau unul in minus nu are nicio relevanta in ceea ce priveste popularitatea acelui personaj. Sunt indolent cand vine vorba de Justin. Nu am nimic cu el, dar ma dezgusta tinerii care-l venereaza.
Hmm...cand ajungi vedeta uiti de lumea reala.Si tot ce vezi e faima.Cand a vazut cate fete il plac, si-a luat lumea-n cap... iar pe mine asta ma enerveaza.Ingeras nu e sigur.Melodiile lui sunt dragute, dar cat despre el nu am laude
Dobitoc nu e dar nici un ingeras ii place de Kim Kardashian el 16 ea 29 aici mi se pare un dobitoc dar in fine ficare cu parerea lui