| Whatthehell66 a întrebat:

Va place Justin Bieber? Daca da (sau nu) de ce?happy

Funda!

XoXo >big grin

Răspuns Câştigător
| daηă a răspuns:

Da imi place
dc?
are o voce superbig grin :X
nu stiu ce au aia contra jb
parca lear fi ciuda
justin bieber nu-i idolu meu
nu sunt obsedata de el
imi pace vocea lui
nu canta el bine?

18 răspunsuri:
| aLaLa a răspuns:

Mie imi place la nebunie :X:X:X

| pithicot a răspuns:

Imi place vocea lui.happy

| TicTacUser a răspuns:

Nu... e cel mai antipatic om de pe pamant.laughing. angry. ma enerveaza la maxim.se imbrak naspa. si are vocea de femeie...+ comportamentu`. asa e el.plin de fite si figuri.app.soro? imi dai si mie pls fundita? ca am nevoie.sad

| UNfriendLY a răspuns:

NU deoarece este un prefacut, arogant(ingamfat/madru/increzut/fudul), irascibil, cocalar, alintat, are prea multe fite si isi permite prea multe

| usy313 a răspuns:

Nu sunt fan dar imi place. chiar a reusit ceva in viata. nu toti frustratii care zica ca e un ratat, dar ei nu fac nimic toata ziua. bv lui si sper sa aiba noroc totusi ca eu nu prea ascult pop, doar pe el si pe kesha

| acdcfan a răspuns:

Nu. Categoric. Deoarece este mult prea iubit pentru un talent care lasa de asteptat, de fapt este apreciat doar pentru ca arata mai bine, pentru vocea de fata si pentru cunostinta a cateva note la chitara, pe care nici alea nu le face prea bine, plus ca, canta muzica care suna foarte comercial.

| Bittersweet_8364 a răspuns:

Eu cu el nu am nimic insa am cu copchilele astea de 12 13 ani care sunt disperate dupa el.Imi placea ff mult sa-l ascult pe youtube si pot sa spun ca imi place melodia "baby" dar km atat.

| Florin7255 a răspuns:

Sincer... Mie imi place baiatul, are el cateodata niste "Aere de vedeta", dar in rest este totul OK. Sincer imi place foarte mult versuri melodiilor lui si de aceea il ascult destul de des. big grin Funda?batting eyelashes

| Papusicaaaaaa12321 a răspuns:

Il urasc angry

e un gay

| Slavian a răspuns:

Nu-mi place stilul si talentul lui, daca ar exista.
Ce am ras la faza asta: http://www.youtube.com/watch?v=L4UonduRi4k

| CookieTsang a răspuns:

NU... dc? pai nu-mi place cum se imbraca, cum canta, are voce de fata, si fata de inofensiv, la 16 ani cum dracul sa arati ca unu de 13 o_O

| Insanity a răspuns:

Nu imi place.Am vazut pe TPU o multime de intrebari identiceraised eyebrows. Si nu inteleg de ce. Pur si simplu nu ne place de el si PUNCT. Daca vine in Romania, sigur va fi dat afara in suturi, de catre cei care stiu sa aprecieze muzica buna( gen Guns 'n' Roses, Led Zeppelin etc) nu copilu` asta fara pic de talent sau neuroni. oricum te kiss si eu.laughing

| Myuu a răspuns:

Nu, nu imi place de el eu pampalau si un pusti rasfatat.Hai sa vad cate "stupiduri" si "nefolositoare" imi dau fanatici lui Bibelou.

| Myuu a răspuns:

Noi, invidioasi, pe un "talent" care peste noapte e mare vedeta.Si sa stii eu am realizat in viata mea mult mai multe decat el peste o noapte.Si STOP fiecare cu placerile lui, hai da "stupit" si "nefolositor". Ca nu imi pasa de parera unor fani JB.Si nu ai decat sa stergi toate comentariile, e problema ta, eu personal nu sunt invidioasa pe el, inteles? Hai, pa, ca ma plictisesti cu Biberon.

Bai disperat-o.Nu tu ai intrebat daca ne place sau nu? Acum ce nu-ti convine? Ca ti se raspunde la intrebare? Sau ca ti se raspunde asa cum nu-ti convine tie? Adopta-l daca asa mult iti place

Si stai linistita ca poti sa-l idolatrizezi tu pana numai poti ca nu se uita la tine nici cu curu.(asta daca vreodata printr-o coincidenta te inghesui la vreun spectacol de al lui incercand sa-i smulgi hainele) imi place ce ai scris deea.Hai papa si viseaza in continuare

| malina1922 a răspuns:

Imi place cum canta :X cel mai mult. pup :*:* funda?hee hee

| DarkBlood32 a răspuns:

Da,da. devil

Sunt fan nr. 1 smug

Întrebări similare