| IoanaAndrei a întrebat:

Va place Justin Bieber? iubi meu zice ca e un gheu plictisit, dar mie mi se pare super cute :X:X:X Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| rRAzvANn a răspuns:

Copil copac, care tot timpu da cu capu de geamuri rolling on the floor coptil petarda

8 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Iubi tau e un...

| Glamour612 a răspuns:

Acum.nu trebuie sa te superi pe iubitul tau dar eu nu inteleg de ce nu il placethinking adica in fine multe persoane nu il suporta dar eu nu inteleg dcthinking JB nu le-a facut nimic lorstraight face
Mie m`i se pare super dragut si comic imi vine sa il mananclaughing
E scumpic rawlove struck Ma cam enerveaza persoanele care comenteaza merew despre elstraight face Ele nu o sa ajunga la nivelul lui Justin NEVERstraight face
Deci. mie imi place mult de Justin Bieber love struck day dreaming

Mky:]

| yoo23 a răspuns:

Iubi tau are dreptate.

| Alexandra_3484 a răspuns:

Frate, daca nu va place de el nu trebuie sa ii atribuiti diferite adjective "smechere"... Ia sa cautati prin intrebari asa, din curiozitate si sa`mi spuneti la ce concluzie ajungeti.

Nu credeti ca exagerati? Si chiar daca prin absurd [subliniez "prin absurd"] Justin ar fi gay, nu ce v-ar incalzi? Ati spune cumva "Vedeti ba, ca eu stiam de mult ca ala e gay!"

Doamne, ce`a ajung generatia de azi sad

| alejinxique a răspuns:

Din cati baieti am intrebat (romani, italieni, spanioli si turci) nu am auzit pe niciunul spunand cuvinte frumoase despre el. Daca tie iti place este ok. Nu trebuie sa te superi pe ei. Fiecare asculta ceea ce ii place. happy. Apropo desi multi baieti vorbesc despre miley cyrus, o gramada de fete o urasc. E cam la fel cu Bieber din punct de vedere al opiniei ascultatorilor.

| 3ntzz a răspuns:

Eu cred ca iubitul tau este foarte realist si are mare dreptate.
Este un gay cu maro la chilotzei laughing

| ionika17 a răspuns:

Ce m-am plictisit de intrebari de genu astaoh go on.Mai lasati-l in pacewinking

| pinkysun a răspuns:

E un nimic, I hate him. e doar o parerewinking