Nu-mi place de Justin Bieber. Oricum fiecare cu gusturile lui.
La mine în clasă nimănui nu-i place de Justin Bieber.
Majoritatii nu le place Justin Bieber ca sunt si invidiosi pe el =]], mie una imi place si nu-mi place, ascult din cand in cand melodii de ale lui dar, nu sunt disperata=]] Colegele tale exagereaza
Nici mie nu-mi place, și nici altor câteva milioane de oameni. Nu, nu ești singura în situația asta, și eu am o colegă în clasă care acum vreo 3 ani își făcea niște planuri cum să se căsătorească cu Bieber, și nu era o glumă, era destul de serioasă. Acum îi place mai mult 1D, în special de Styles ăla. Dar dacă nu îți place, nu asculta și punct. Dacă fetele alea te stresează cu asta, le ignori. Poate nu o să-ți vină să crezi, dar colega de care îți spuneam e chiar o persoană de treabă, cu capul pe umeri, e cea mai inteligentă din clasă, e cuminte și are o inimă de aur. Odată am plâns dintr-un motiv anume, și deși noi nu vorbim (nu că ne-am ignora sau ceva, dar ne comportăm ca niște oameni străini în aceeași clasă, doar ne salutăm și atât), ea a fost singura care m-a consolat, m-a îmbrățișat, m-a făcut să mă opresc din plâns și să mă simt mai bine. Deci muzica pe care o asculți nu te caracterizează neapărat. Ai putea să înjuri fanii lui Bieber sau ai altui artist, și într-o zi să cunoști o persoană de care să prinzi drag, să te împrietenești cu ea, iar ea să fie o fană a artistului respectiv. Nu înseamnă că dacă îl asculți pe Bieber nu ești inteligent sau... cu picioarele pe pământ. Fiecare ascultă ce vrea, oricum.
Nici mie nu-mi place Justin Biber... deloc... nu are nimic special. Si nu imi place nici ce melodii scoate si cu cine!
anonim_4396 întreabă:
Horia6629 întreabă: