anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place Madonna?! De ce da...De ce nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Câteva melodii, pe acolo.
În rest, prea multă masculinitate. Unei femei îi stă bine foarte feminină, nu cu o masă de mușchi gen culturist.
Pa, pa.

20 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu sunt fan ''Madona''dar trebuie sa recunosc ca arata foarte bine. Multe femei mult mai tinere ar dori sa arate caia. Madona a devenit faimoasa nu atat prin muzica ei, cat prin contraversele carora le-a dat nastere.

| ViVi a răspuns:

Imi plac unele melodii si imi place ca pe scena face show

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sincer imi place de Madonalove struck
Mai ales cum danseazawinkingSi are o voce foarte bunahappy

| bluerose a răspuns:

Este foarte muncitoare, ambitioasa si face un show fantastic pe scena, la capitolul voce nu exceleaza, dar compenseaza prin spectacol.

| Emeraude a răspuns:

Ha. Exista multe femei care si la o varsta mai inaintata ca a ei (peste 50 si sub 60) care arata chiar mai bine decat ea.Nu gasesc nimic special. Daca spune ca sportul a ajutat-o sa se mentina, are dreptate, sportul te mentine sanatos, iti antreneaza muschii astfel incat sa nu se atrofieze laughing. Ma rog, ea se dezbraca pe scena, nu canta. Cel putin asta mi se pare mie...nu a excelat din '80 si pana acum prea mult. Poate doar ca si-a dat jos pantalonii si adopta pe scena o tinuta mai kinky. Poate prea kinky. Publicul nu-l poti minti.Mai mult spectacol teatral decat concert ceea ce ofera ea...

| Criiss16 a răspuns:

Imi plac doar unele melodii ale ei, deci nu sunt fan.tongue

Dar tie?happy

| Bloo2 a răspuns:

Of doamne...arata bine cand e plina de machiaje si farduri straight face...

| annix a răspuns:

Madonna laughing, de ce toata lumea o fi asa de entuziasta cand aude de ea, habar nu am thinking
Tot ce face Madonna este sa se dezbrace pe scena, de cantat... incearca, iar partea cu aratatu bine. hmm nu stiu ce sa zic, poate daca as fi baiat as avea alta parere, dar din punctu meu de vedere nu e ceva deosebit la ea oh go on...

Cand ii vad pe unii cum sunt chiar obsedati de ea, nu-mi vine sa cred straight face straight face straight face. Daca maine ar venii Madonna in Romania si ar zice sa revenim de stilul de viata din anii '20... ei asa ar face.
Inteleg sa admiri un artist, sa-ti placa, dar nu sa-l idolatrizezi... Madonna nu e D-zeu
SCUZE PENTRU CEI CARE O PLAC...

| Timishan a răspuns:

Unele melodii.Si, doar de ce nu, ...Niciodata n-am inteles fetele/femeile de pe scena care apar in chiloti si sutien, si se cracaneaza la public. thinking Ca sa nu mai spun, cum naiba se mai suporta femeia asta?!?, ...In toata firea, la casa ei, cu copii, si este atat de "deschisa" publicului.Si din cauza ei cumva, se duce lumea de rapa, la ce exemplu de exprimare ofera generatiilor mai tinere. sad

| SweetCandy a răspuns:

Nu nu nu...nu imi place pentru ca este masculina si mult prea vulgara, deja a inceput sa i se urce la cap popularitatea, iar aparitia ei pe scena mie una imi lasa un gulst amar... oricat de bine s-ar mentine ea, nu cred ca e de bun simt k la 50 de ani sa apari in chiloti pe scenabig grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Imi plac unele melodii in rest nu sunt fanul ei. Mi se pare putin de tot cam fitoasa.

| girlxx21 a răspuns:

Sincer o admir pentru eforturile depuse... iubeste muzica si face totul din placere munceste din greu. La varsta ei arata foarte bine si e de laudat la varsta ei face sport multi altii renunta de la o varsta.
Cu toate ca nu o ascult are toate felicitarile mele!

| Danut4 a răspuns:

Nu imi place madonna pentru ca prea se dezlantuie pe scena

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaa, pentru a e frumoasa, e sexy, are o voce misto, e cea mai tare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cea mai tare! nu pot spune in cateva cuvinte de ce imi place.Imi trebuie pagini intregilaughing cine e fan sa ma contacteze la ID-ul madge_me. Madonna rullz!

| manvswild22 a răspuns:

Nu mai spuneti ca arata bine ca arata ca bunica-mea fara machiaj si bunica-mea are peste 70 de ani...
http://fashaddix.com/wp-content/uploads/2008/07/madonna-without-makeup.JPG
http://fashaddix.com/wp-content/uploads/2008/07/madonna-without-makeup.JPG
alte poze gasiti pe google

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place ff mult madonnna...bv tine-o tot asa... cea mai tare cantareata.nu degeaba este numita regina muzicii pop

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A avut concert in romania sh toata lumea sa plans pentru ca sa auit groazinic madonna este o dansatoare care canta deci nu imi place de nici un fel michael este singurul rege madonna nu are ce cauta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A avut concert in romania sh toata lumea sa plans pt ca sa auit groazinic madonna este o dansatoare care canta deci nu imi place de nici un fel michael este singurul rege madonna nu are ce cauta

| www_6598 a răspuns:

Imi plac unele piese ale ei... nu le-am ascultat pe toate dar Revolver si Celebration sunt foarte bune in opinia mea

Întrebări similare