| HermioneLove a întrebat:

Va place melodia asta?
http://www.youtube.com/watch?v=QWZ_XFdzzd4

Răspuns Câştigător
| MrAngelus a răspuns:

Cui nu-i place (cu exceptia astora de ti-au raspuns)!? E hitul verii. Mi-am pus-o in playlist cu o saptamana-n urma.

| HermioneLove explică (pentru MrAngelus):

Stiu! ii super melodia! love struck love struck love struck

11 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Mie nu-mi prea place.

| HermioneLove explică (pentru CautNume):

Nici chiar un pic? big grin

| CautNume a răspuns (pentru HermioneLove):

Daca pana acum nici nu-mi placea, nici imi placea, de azi o urasc.Am auzit-o la ziua unei colege de prea multe ori si deja ma calca pe nervi.

| bloodyhell a răspuns:

Este jalnica.

| TheExpert01 a răspuns:

Cea mai stupida melodie....si cel mai panarama cantaret...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare zi de dimineata pana seara aud afara melodia asta. oamenii nu se mai satura de ea dar mie nu mi se pare chiar cine stie ce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cum am intrat pe întrebare, ţi-am văzut numele şi avatarul. Mi-am dat seama astfel că nu trebuie să mă aştept la ceva impresionant din punct de vedere calitativ.
Prin urmare, melodia ta este vomitabilă.

| HermioneLove explică (pentru anonim_4396):

Si ce e in neregula cu avatarul meu sau nicknamul? straight face imi pun cu ce vreau eu! de parca a tau tare ''mandru''ii ce sa spun!''nu judeca o carte dupa coperta''!

| anonim_4396 a răspuns (pentru HermioneLove):

Angus Young ( cel de la avatarul meu ) e super. Poţi întreba pe oricine. smug
Cât despre melodia ta, chiar este groaznică. Învaţă nişte muzică bună.Mă rog; mai întâi trebuie să-ţi arunci toate păpuşile Barbie.

Eşti foarte uşor de citit. Te pot judeca după copertă. Că doar, nu îţi poate plăcea Barbie şi Mozard în acelaşi timp. Ei, asta chiar ar fi ciudat!