Varza. Cum a spus si RockinLife. Tampit comercial mult prea supra-estimat. Aia e melodie? Recunosc, primele doua zile am ascultat-o apoi a devenit populara, clasa a inceput s-o cante in exces si a inceput sa-mi faca greata. Melodia nu e altceva decat manea in portugheza. Ce sa-ti zic.
Am spus-o de n ori, şi o repet până vă intră dracului în cap că aia nu e o melodie. Dacă asculţi aşa ceva, meriţi să fii închisă într-o cameră în care să îţi urle Burzum la maxim să îţi fie băgate jointuri în nas.Pe lângă asta,să ai onoarea să stai cu mine câteva minute,ca să îţi pot ura toate cele de dulce,că aici nu prea pot...
Aaa, şi ca dedicaţie de la noi, presupun cât de mult urâşti rockerii:http://www.youtube.com/watch?v=mxDiKSHqBIc
Mie una NU! PS: O colegă nu s-a mai atins de boxele din clasă câteva zile după ce i-am zis vreo două să închidă căcatu ăla ordinar. Spun şi eu. E o piesă de tot rahatul.
Draga mea, asculti ce vrei, nu e nevoie sa vii aici (din plictiseala) ca sa ne mai dai cu lingurita otrava cantecului astuia. Si mie una nu imi place, e chiar prea mult ascultata de manelisti si alte persoane fara viata, poate ar fi fost la inceput ceva gen waw, dar acum, unde privesti, vezi doar versurile alea. O sa continuati sa-l cantati pina cand il va sti orice pusti, si pe urma ve-ti gasi ceva mai "cool".
Nu mai stiu copii din ziua de azi ce e muzica adevarata, cu exceptia unora.