anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place muzica house? si daca da imipoate explica cineva dc toti romanii ascult tampenia asta de gen muzical si cum apare un 'hit la radio' toata lumea asculta, dar peste 1 luna nu-si mai aminteste nimeni piesa?laughing

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Pentru că e muzică de masă, de consum. Dacă vrei să-ţi explic ce înteleg babuinii din „bum bum bam bam" nu mă întreba pentru că nu ştiu. Sunt doar nişte zgomote pe care să ţopăi(că dansul e o artă, ăla nu e dans).
Muzica în general e o artă: Clasica, Jazzul, Rockul/metalul sunt printre cele mai influente şi sus puse genuri dar nu prea vezi mulţi ascultători.
Ai observat cum unii încep să se plictisească dacă le vorbeşti despre ceva "altfel" şi chiar se uita la tine enervaţi? Aşa şi cu muzica. Să asculţi altceva în afară de râgâielile alea de club sau mai rău, manele trebuie să te ducă mecla.
"Muzica ţine de gusturi" e una dintre cele mai imbecile apărări general acceptate. Asculţi ce şi cât te duce capul şi sufletul. Muzica e hrană pentru suflet, transmite ceva... nu doar zgomote.

5 răspunsuri:
| Anonima_9977 a răspuns:

Da imi placelove struck si am observat ca asta se intampla tot mai des si nu e din cauza noastra sa zic asa ci e din cauza ca toti ne-am obisnuit ca fiecare sa scoate melodii noi km ana dupa alta si atunci apare o concurenta intre fiecare ascultator sa stie versurile, ritmult, numele si sa aiba cea mai noua melodie... iar asta nu ar fi posibil daca melodiile nu ar fi noi noutze. de asta cred ca sunt date uitari unele dintre ele. caci aud tot mai des expresia"nu mai e faina ca melodia aia e veche" sau geva de genu.

| cristiannn_8836 a răspuns:

De ce crezi ca genul de muzica house e o tampenie? Imi place "house" dar mai mult genul trance, electro-house.
Iti place piesa asta?
http://www.youtube.com/watch?v=nNDxPLE57RA

| chocolatemuffin a răspuns:

@cristiannn tot ce aud sunt niste sunete:bbbb iii aaa pppp bbb atata totlaughing acum no...fiecare cu gusturile luilaughing

| Ambassaderåd a răspuns:

Sa asculti muzica house. e cool, dar cea de calitate :)... true house : Swedish House Mafia= ONE -> http://www.youtube.com/watch?v=Q1EOGzzLy8U;) asta e house!

| thementalist a răspuns:

Nu stiam ca romanii "ascult" muzica house, stiam ca romanii "ascult" manele ca in cazul rau!