anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place muzica lui justin bieber? e naspa deoarece ii ghei si urat si afemeiat

Răspuns Câştigător
| EnterSandman a răspuns:

Ma bine ma abtin sa il descriu pe JB,pentru ca s-ar putea sa iau ban, sau sa primesc iarasi mesaje de amenintare de la fane infocate rolling on the floor)), dar totusi ma rist si spun doar atat:
JB Sucks.
nimic mai mult happy

13 răspunsuri:
| DinooCanScreamRawwrr a răspuns:

Tie chiar îţi place Giastin Bibar şi nu ştii cum să faci să nu îţi mai placă, pentru că nu mai e cul smug Am dreptateee?smug

| Chαяtreux a răspuns:

Nu.

| Claudia a răspuns:

Nu`mi place vocea lui... si daca ar fi sa ascult o melodie de a lui aceea ar fi " never say never ". nu am nimic cu el doar ca e genu de vedeta care primeste atentie pe nimic straight face

| Unffox a răspuns:

Ce treaba are muzica lui cu felul in care arata si se poarta... -__-"

Nici nu este muzica lui. e comercial de explodeaza, deci care`i rostul intrebarii?

| TeoPT a răspuns:

Justin Bieber sucks. You suck, too...

Ai spus un adevăr, adică e nașpa, dar ai dat niște argumente de prost făcut grămadă. Eu deduc din întrebarea ta că îl urăști pe biberon doar pentru că așa e la modă, să îl urăști, spiritul de turmă, să fii șmecher.

Justin Bieber e nașpa nu pentru că e el gay, urât, afemeiat etc. Nu e gay, nici afemeiat, nici prost, nici mai știu eu ce... E nașpa fiindcă muzica lui e non-sence, pentru copii săraci cu duhul, cu versuri de grădiniță și instrumental varză. Nu transmite nimic, nu e nimic special în ea etc. De asta e nașpa Justin Bieber, nu pentru că se trezește unul ca tine să facă pe șmecherul spunând că e gay și tot tacâmul. Numai retardații pot spune că e nașpa fiindcă e gay. Dacă tot ne discutăm opiniile să o facem ca lumea, nu doar să ne dăm mari și tari.

Așa că, îmi pare rău, dar nu ești cu nimic mai presus decât un fan înfocat de-al lui biberon.
Baftă

| Moonster a răspuns:

Fa esti proasta nici macar gay nu stii sa scrii

| gabylovee13 a răspuns:

Nu e gay

| AnneMarri a răspuns:

gaystin gayber-i un gay infectwinking

| Rikii a răspuns:

Ai innebunit? nu zic ca-i gay dar are voce de fatalaughing si nu transmite nimic fanilor!

| FucktheSystem a răspuns:

Trecand peste intebarea stupida, cum poate sa fie si gay si afemeiat in acelasi timp?
Si apropo alea nu sunt motive sa il urasti. Eu il urasc pentru muzica lui, care nu prea se poarte numii muzica, acum ca e gay sau etc nu conteaza, un canteret gay poate sa fie la fel de bun ca unul normal. Fami o favoare nu folosii gay ca o insulta.

| SheCanFlyy a răspuns:

Faza naspa e ca nici nu stii sa scrii, dar na.la ce sa te astepti oh go on

| Onutzza_8249 a răspuns:

Deci si ce daca e gay? Canta din suflet, sa stiti chiar daca spunteti voi ca nu transmite nimic fanilor el se staduieste sa cante.Noi nu stim in realitate ce se intampla cu viata lui sau ce prieteni are sau etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vroiam sa spun ca e doar un curv.nmc mai mlt