Muzica e mult mai mult decat muzica! Iti e cel mai bun prieten.Nu conteaz ce asculti, important este sa-ti placa.Ea te face sa te simti diferit.Te invata mai usor.De ce inveti mai usor versurile unei melodii care iti place si nu definitiile la geometrie? TE inspira sa faci diferite lucruri.Te ajuta sa treci peste.Te ajuta sa fii indraznet! Cand ascult muzica e o alta viata. Unele versuri se inspira din viata reala si loveste puternic.Altele te fac sa plangi.Altele te fac sa dansezi din tot sufletul, altele sa nu-ti pese de nimic, sa fii relexat.Muzica da viata multor lucruri.Iti da dependenta.Nu cred ca exista in lume om la care sa nu-i placa muzica.De cand este bebelus,cand muzica te face sa adormi, apoi mai cresti si e pop, rock, poate manele sau mai stiu eu ce, apoi populara si multe altele.Si nu doar in limba natala, chiar daca nu intelegi ce spun tot iti plac si vrei sa le asculti de nenumarate ori. Daca n-ar exista muzica, oare ce s-ar intampla? Pentru mine muzica e o necesitate si o dorinta! Ceva ce iti da diferita emotii. Ceva ce te face sa existi!
Muzica e, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate face un om.Pur si simplu dam viata unor sunete care transmit lacrimi, zambete, sau care te pun pe picioare si iti dau curajul sa dansezi in mijlocul strazii doar pentru ca simti nevoia sa te misti.Am radioul tot timpul deschis si, chiar inainte sa-ti raspund la intrebare am auzit una din melodiile mele favorite, Beneath Your Beautiful.Acum iti scriu cu un zambet pe fata, pur si simplu mi-a schimbat dispozitia imediat.
Imi place muzica? Da. Iubesc muzica.
Da,imi place, muzica iti exprima sentimentele este foarte frumoasa este si de multe genuri si exprima ce simti
Intr-adevar,muzica este INCREDIBIL de minunata(acum depinde si ce muzica).E ceva ce iti ridica moralul, te ajuta sa te descarci in cazul in care esti trist.Muzica e ca un prieten bun.
Cele mai frumoase momente ale mele sunt acelea cand ies cu cainele la plimbare si ascult muzica pe banca(asta fiind vara), dand o atmosfera sau o stare de spirit placuta, curata