| Blnda17 a întrebat:

Va place Nane? Mie da.Cum vi se pare ca persoana. Mi se pare un om trecut prin multe, care a suferit(mai ales cand a murit Stelian). Se vede ca el canta din suflet.Imi plac mult de tot melodiile"Mi-e dor"si"Nu mai e la fel". Stiti cum a murit Stelian? Voi aveti cum a avut el un model de urmat(Stelian)?

Răspuns Câştigător
| gynutza_5762 a răspuns:

Si mie imi place foart mult nane. melodiile eu cred ca si le creeaza singur deoarece multe dintre ele sunt din experienta sa de viata. mai ales melodiile poveste de seara si mi-e dor. despre stelian am incerkt si eu sa aflu cum a murit si de ce. dar nu am aflat nimic.

18 răspunsuri:
| morenaRox a răspuns:

Buna happy
Da imi place mai ales piesa "Ca o stea "winking

| i.love.me a răspuns:

El din cate stiu isi compune singur melodiile...imi plac melodiile lui. e un om minunat."ca o stea" m'a impresionat cel mai tare ("nu vreau sa iti ajung intre picioare vreau sa fim o familie unita ca si carul mare"):X

| Andreea_8406 a răspuns:

@andreea93 Nane nu sta in timisoara si nu are nici vilalaughing). Sta in Orsova la blocwinkinglaughing)

| alone a răspuns:

Nu prea stiti mai nim despre nane...eu al ascult zilnik si el chiar stie c zice...nu ca alti al ador pe omu asta!

| RikarDo a răspuns:

Nane locuieste in Orsova...chiar m-am dus special acolo sa il intalnesc, dar totusi nu am avut ocazia sa il intreb de ce a murit Stelian.Chiar nu stie nimeni? Vrea cineva id-u' lui?

| dani97 a răspuns (pentru RikarDo):

Ai id lui nane? da-mi-l si mie, te rog frumos

| nobody_9468 a răspuns:

Sall! il ador...isi exprima sentimentele in versuri, mie imi place "nu le pasa" si "ca o stea"

| 1stea a răspuns:

Stie careva cum a murit Stelian?

| andreea93_9801 a răspuns:

Buna.
Da si mie imi place ff mult cum canta nane:X:X
Eu sunt din tm si pentru cei care stau in tm sa stiti ca nane sta la o vila prin frateliawinking Am prieteni care stau in zona acolo si il cunosc pe nane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NANE? sincer, doar foarte putin l-am ascultat; ca in rest imi produce migrena.
Nu, nu-mi place! Nu stiu daca ce face el se poate numi MUZICA; iar daca Da, pai atunci orice om poate face muzica.
Imi pare rau... dar trebuie sa se lase de sportul asta.
Singurul model de urmat sunt eu insumi... Nu trebuie sa te iei dupa nimeni, sa fii tu insuti; sa te depasesti pe tine, si sa iti arati tie ca poti fi cel mai bun.
Nane... N-are nimc cu muzica
(parerea mea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu nane sta in orsova da ma rog laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stiti ca nane zice din inima si dacai ascultati cu atentie melodiele sa nu ascultati nane dupa ce v-ati plictisit da guta, salam etc RESPECT NANE tine-o tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super tare nane imi place cum canta el isi compune singur melodiile si alti zic e un bogatasi dar mai sigur nane are studioul in propriul dormitor si videoclipurile sunt filmate cu o camera de vacanta care alti sunt invidiati ca el are banii dar el este un om obisnuit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nane este un om care a suferit prea mult in copilarie. El a vrut sa fie ca Stelian si a reusit.Nane canta din suflet si nu pentru bani ca alti de ex:puya, bug mafia etc.Compune singur melelodiile si ar trebui sa-l apreciem mai mult.Melodiile care imi plac mie sunt: "Ca o stea"."Doar o sansa" si "Poveste de Noapte"...Il ador pe NANE multt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca Nane cu Puyaa ar colabora eu cred ca ar iesi niste melodii ascultate de toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat frate

| alexuuu12 a răspuns:

Nane este un om deosibit,realist si sincer in melodiile sale, in rime si in versuri, chiar ma impresioneaza prin melodiile sale.Stelian ii era model si prieten, dar acesta a murit din cauza unui pumn, intrand in coma apoi la 3 metri sub pamant

| albuletz a răspuns:

Statea in orsova R. I. P