| CenturyChild a întrebat:

Va place Nightwish? big grin Ce parere aveti despre ei? Ati fost la vre un concert de al lor? Cum a fost? Dar la Tarja (la concert )? Ce melodii va plac de la ei?

Răspuns Câştigător
| blackcat_3605 a răspuns:

Imi plac melodiile vechi cum ar fi dead to the world, passion and the opera etc...Melodiile de pe noul album sunt ok dar parca totusi lipseste ceva din farmecul nightwish sad.Am fost la Artmania. A fost fain happy

5 răspunsuri:
| Alex >D a răspuns:

Ma nu imi plac dar va rog sa nu ziceti niciodata ca ei canta rock! ascultati, ziceti ca va place, asta e, fiecare asculta ce ii place, dar nu incadrati in genul rock!
salut

| DoomNEzeu a răspuns:

Da mie imi place, dar nu am fost la nici un concert sad, m-as duce cu cea mai mare placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da... am fost la concert la ei si cand era tarja in trupa, apoi a venit numai tarja in sb la filarmonica si a tinut un concert am fost si la ala...si am fost si anul asta la nightwish in sibiu, la artmania, dar tipa care canta acum canta groaznic fata de tarja cel putin vocea ei nu se potriveste deloc cu melodiile vechi.so nightwish suck now

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E misto formatia:X:X:X:X:X:X

| BlackRose a răspuns:

Imi place Nightwish, dar imi plac doar melodiile mai vechi, melodii aparute pana sa plece Tarja.

Nu am fost la nic un concert din pacate crying.

Melodia care imi place cel mai mult este Romanticide.
Mai imi plac mult si le ascult mereu melodiile : Planet Hell, Nemo, Dark Chest Of Wonders, Dead Gardens si Creek Mary's Blood.