Sincer,nu.Mie imi placea la nebunie Miley cea veche o adoram era idolul meu.Cand era ca Hannah Montana/Miley Steward era doar o pustoaica dulce si inocenta :x Parca si acum imi amintesc de vremurile cand aveam 9-10 ani si impreuna cu colegele de clasa ascultam melodiile Hannei ca :''The Best Of Both Worlds'',''Who Said'',''This Is Life'' etc. :)) Dar vremurile acelea a trecut...Miley s-a schimbat la 18 ani a inceput sa se drogheze si sa numai fie acea vedeta pe care o admiram si pe care o consideram ca modelul meu.Acea vedeta care m-a invatat sa lupt pentru visele mele.Acum are 20 de ani si-a taiat parul dar cu un scop bun:sa doneze parul unei fetite bolnav de cancer.Acest lucru mi-a placut dar totusi cred ca a exagerat.Adica uite ce frumoasa era inainte: http://www.celebrityredcarpet.co.uk/media/miley-cyrus_m2232 si cum arata acum:
http://www.aceshowbiz.com/......ds-01.html
Total schimbata.Acum se drogheaza, fumeaza, posteaza indecent etc.Nu-mi place.Inteleg ca a trecut de perioada HM, e mai matura dar nici chiar asa...:( Eu inca sunt fan Miley(smiler)imi plac noile ei melodii si cel mai nou film in care a aparut ''So undercover''. Pacat de vocea ei. Oricum e viata ei, e libera sa faca ce vrea doar ca eu o prefer pe vechea Miley.Acum sincer le prefer pe Selena Gomez, Demi Lovato(care si Demi si-a taiat venele din cauza despartirii cu Joe Jonas dar acum si-a revenit si este din nou acea Demi pe care o stim.Ok, nu acea Demi din ''Sonny si steluta ei norocoasa'' :)) A trecut si ea de partea asta s-a maturizat dar totusi s-a pastrat cat de cat mai decent decat Miley), Bridgit Mendler, Zendaya & Bella Thorne. :D
Mie nu imi plac Demi si Zendaya
Fiecare cu părerea lui
Mie nu imi place. Este talentata, draguta, are un corp de invidiat, nu cred ca este cazul sa danseze ca o stripteuza ca sa se faca remarcata, asa cum a facut in noul ei videoclip.
Eu citesc despre ea pe:
www.blogvedete.com.
Eu de acolo ma informez zilnic. Sper ca am fost de ajutor :-)
Nu imi prea place si am sa-ti spun de ce:
Ea s-a maturizat,era de asteptat,dar modul in care a facut-o este cam vulgar(cel putin dupa ce am vazut pozele si videoclipul de la We can''t stop. )Cea din Hannah Montana era o fetita inocenta, amuzanta adica o copila, nu ma asteptam sa ramana asa toata viata, dar nu sa se drogheza si ma rog ce mai face ea acum, stii si tu.
Sper ca te-am ajutat!
Daaa imi place foarte mult...nu stiu de ce pentru ca eu ascult hiphop si rap, dar de ceva timp a inceput sa-mi placa miley foarte mult...imi place foarte mult noua miley
Da imi place Miley Cyrus la nebunie, imi place mai mult decat inainte e mai matura si nu imi placea cea din Hannah Montana fiindca era prea cuminte, inocenta dar nu imi place ca se drogheaza si ca danseaza ca o stripteza, in rest o ador e idolul meu muzical mam si tuns ca ea
Kennya întreabă: