| PanteraNeagra1999 a întrebat:

Va place noua Miley Cyrus? cea rebela nu cea din hannah montana

12 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Aia din hannah montana imi placea era mai simpla mai copilaroasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Nu mi-a placut niciodata, nici cum canta, nici cum arata.

| HermioneLove a răspuns:

Sincer,nu.Mie imi placea la nebunie Miley cea veche o adoram era idolul meu.Cand era ca Hannah Montana/Miley Steward era doar o pustoaica dulce si inocenta :x Parca si acum imi amintesc de vremurile cand aveam 9-10 ani si impreuna cu colegele de clasa ascultam melodiile Hannei ca :''The Best Of Both Worlds'',''Who Said'',''This Is Life'' etc. :)) Dar vremurile acelea a trecut...Miley s-a schimbat la 18 ani a inceput sa se drogheze si sa numai fie acea vedeta pe care o admiram si pe care o consideram ca modelul meu.Acea vedeta care m-a invatat sa lupt pentru visele mele.Acum are 20 de ani si-a taiat parul dar cu un scop bun:sa doneze parul unei fetite bolnav de cancer.Acest lucru mi-a placut dar totusi cred ca a exagerat.Adica uite ce frumoasa era inainte: http://www.celebrityredcarpet.co.uk/media/miley-cyrus_m2232 si cum arata acum:
http://www.aceshowbiz.com/......ds-01.html
Total schimbata.Acum se drogheaza, fumeaza, posteaza indecent etc.Nu-mi place.Inteleg ca a trecut de perioada HM, e mai matura dar nici chiar asa...:( Eu inca sunt fan Miley(smiler)imi plac noile ei melodii si cel mai nou film in care a aparut ''So undercover''. Pacat de vocea ei. Oricum e viata ei, e libera sa faca ce vrea doar ca eu o prefer pe vechea Miley.Acum sincer le prefer pe Selena Gomez, Demi Lovato(care si Demi si-a taiat venele din cauza despartirii cu Joe Jonas dar acum si-a revenit si este din nou acea Demi pe care o stim.Ok, nu acea Demi din ''Sonny si steluta ei norocoasa'' :)) A trecut si ea de partea asta s-a maturizat dar totusi s-a pastrat cat de cat mai decent decat Miley), Bridgit Mendler, Zendaya & Bella Thorne. :D

| lc13cm3 a răspuns (pentru HermioneLove):

Mie nu imi plac Demi si Zendaya

| HermioneLove a răspuns (pentru lc13cm3):

Fiecare cu părerea lui happy

| Igama a răspuns:

Da da da. chiar foarte mult imi place de ea.

| Ana8785 a răspuns:

Mie nu imi place. Este talentata, draguta, are un corp de invidiat, nu cred ca este cazul sa danseze ca o stripteuza ca sa se faca remarcata, asa cum a facut in noul ei videoclip.

Eu citesc despre ea pe:
www.blogvedete.com.

Eu de acolo ma informez zilnic. Sper ca am fost de ajutor :-)

| InaPysy a răspuns:

Nu imi prea place si am sa-ti spun de ce:
Ea s-a maturizat,era de asteptat,dar modul in care a facut-o este cam vulgar(cel putin dupa ce am vazut pozele si videoclipul de la We can''t stop. happy )Cea din Hannah Montana era o fetita inocenta, amuzanta adica o copila, nu ma asteptam sa ramana asa toata viata, dar nu sa se drogheza si ma rog ce mai face ea acum, stii si tu.
Sper ca te-am ajutat!

| Raul005 a răspuns:

Daa e super Miley acum

| ionutpchforever a răspuns:

Daaa imi place foarte mult...nu stiu de ce pentru ca eu ascult hiphop si rap, dar de ceva timp a inceput sa-mi placa miley foarte mult...imi place foarte mult noua mileywinking

| Ale2002 a răspuns:

Da imi place Miley Cyrus la nebunie, imi place mai mult decat inainte e mai matura si nu imi placea cea din Hannah Montana fiindca era prea cuminte, inocenta dar nu imi place ca se drogheaza si ca danseaza ca o stripteza, in rest o ador e idolul meu muzical mam si tuns ca ea

| Tpl_Ioana_1990 a răspuns:

Da...canta superb...doar sa mai inceteze cu videoclipurile astea penale

Întrebări similare