| thegreatgatsby a întrebat:

Va place noul videoclip si melodie a lui Justin Bieber?:) Eu personal ador ultima parte... ce n-as mai da sa fiu in locul fetei aleia
http://perezhilton.com/tv/index.php?ptvid=ff8a7b90f381a

Răspuns Câştigător
| justinbieberfan a răspuns:

O da. e cel mai frumos, scump, talentat baiat din lume
il ador pe baiatul acesta si da mi-as dori sa fiu in locul fetei care a aprut in videoclipul lui
stiai ca fata aia a fost selectata? nu e nimic e doar o persoana normala care a trimis poze si a fost aleasahappy am vazut eu un reportaj(sper ca tm ajutat)

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uaiii ai dreptate.este cel mai frumos baiat ...il iubesc pe copilu asta:*:*:**:*:...si eu mi-as dori sa fiu in lucul aleia. ioii...il ador pe justin birber.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

justin bieber e cel mai tare imi plc. foarte mult muz. lui dar si el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are melodii super tari si e foarte cool orice fata si lar dori doar pentru ea eu i-am gasit vidioclipul din intamplare si m-a lasat fara cuvinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber e cel mai dragut si cel mai frumos paiat de pe acest pamant, as da orike sa fiu in loku acelei fete, poate vine in Romaniebig hug macar o sa il vedem si noi de aproape...ar fi soooooper tare>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eti draguta ce n-as da eu sa fin in locu fetei alaia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place foarte mula, si eu as vrea sa fiu in locul ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaa extre nu numai melodia si cantaretul il ador mai vb i love justin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu as vrea ...mult de tot si as mai vrea e-mll lui ce nas da il iubesc mullt de tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ioanalove struck si eu as vrea sa fiu in locul fetei aleia. justin este superbbbbb`love strucklove strucklove struck il adorrrrlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioana ai dreptate si eu as vrea la fel . cu drag Roxy...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioana ai dreptate si eu as vrea la fel. cu drag Roxy...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... tipul e destul de dragut. dar nu prea e asa usor sa fe oricine in locul acelei fete, e greu... JB e simpaticbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred da eu vreau s fiu acolo nu ea

| sndruc a răspuns:

Si eu as vrea la fel...as vrea sa-l cunosc in persoana.si sa ii ating mana... of ce dragut e