Da, nu-s nebuna dupa ei, dar imi plac cateva melodii>
Magic, Kiss you, Heart attack, Rock me, I want, I would...Si They don't know abut us!
Haterii sa nu ma jigneasca pentru chestia asta! Vorbesc serios!
One Ma-ta Du-te si impuscate.
Analfabetule,corect este "împușcă-te". Lasă internetul, du-te la scris.
1. Sunt fata.
2. Pentru ca n-ai altceva mai inteligent de zis, te iei de greselile mele. Frumos, admirabil.
Nu sunt greșeli, sunt incompetențe.Ți-am zis că ești penibilă?
Te anunt cand o sa-mi pese
Pana la urma....cine esti tu sa-mi judeci idolii?
Îia nu merită să fie idolarizați.Sunt niște căcănari.
Ai vorbit tu Sa presupunem pentru un minut ca sunt asa cum spui tu. Milioane de fete ii iubesc pe acesti "căcănari", si nu pe tine Deci, hai sa o lasam asa
Nu,nu lăsăm așa.Adică vrei să zici că dacă este ascultată de mai multe fetițe în perioada menstruației înseamnă că merită mai mult respect din partea mea? Îmi bag ceva în ei și in toți ascultătorii lor.
"in perioada menstruatiei" adica ce vrei sa zici? Ar fi mai bine sa ii asculte la meno-pauza, sau cum? Hai ca mi-a placut asta. Si...n-ai idee cat m-ai facut sa rad, azi. Mi-ai facut ziua muuuult mai buna Haterii, ca tine ne amuza teribil. Cui crezi ca ii pasa de tine si de faptul ca iti bagi tu ceva in ei si in noi, cei care ii asculta? Iti zic eu, nimanui Doar de agiti aici degeaba.
Nu mă agit, nu am de ce, te agiți tu că mă iau de căcănarii la care ai fi în stare să le sugi organul genital.Hai că am orgasm, baftă la bordele.
Bai omule Nu inteleg pana la urma ce aveti voi cu ei, cu noi... M-am luat eu vreodata de tine si de muzica pe care o asculti tu? Nu. Si pana la urma asta era o intrebare pentru cei care ascult One Direction. Nu iti place, nu o citesti si nu te bagi. Tu ai tinut mortis sa te bagi, sa comentezi ca probabil altfel nu te simteai bine. Pana acum din cate vad, sunteti in stare doar sa ne jigniti si sa ii jigniti si pe ei, care apropo, le datorez cam...tot [hai, omenteaza si aici ca de.e frumos]
Nu mai zic nimic, și nu că nu am ce, doar nu vreau să mai aud de căcănari ca tine.High jet.
Apropo,te așteptai doar la comentarii pupincuriste sau lingușitoare? Am spus părerea mea: îmi bag ceva în One Erection.
M-am plictisit destul. Si nici n-am chef sa-mi stric buna dispozitie cu de-al de tine. Si "One Erection" isi baga ceva in tine.
Deci ai terminat... ai fost ușor de pus la punct.
Doar pentru ca nu mai am chef sa ma cert cu tine, asta nu inseamna ca "am fost pusa la punct" Pa, bafta, succes in continuare.
Concureaza cu Lala Band si cu alti cativa "cantareti" la titlul de cel mai penibil grup/cel mai penibil cantaret.
Http://youtu.be/T4cdfRohhcg
http://youtu.be/Y1xs_xPb46M
http://youtu.be/QJO3ROT-A4E
acum nu stau sa le enumar chiar pe toate :)
dar astea sunt printre preferatele mele
Eu ii ador :3 #proudDirectioner
In fine.n-am o melodie preferata, dar in schimb am o slabiciune pentru melodiile lor lente, ca de exemplu They Don't Know About Us sau Little Things...Plang la Summer Love Ehh...si de ceva timp ascult incontinuu One Way Or Another
Eu sunt belieber dar imi place si de baietii din 1D, avand in vedere ca Justin si ei sunt prieteni, mie de ce sa nu imi placa? Melodii preferate...hm...imi plac toate, si de cateva zile nu imi mai pot scoate din cap melodia One way or another, mi-am molepsit pana si colegii.
Cat despre comentariile urate, nu vad ce au toti cu Justin si cu baietii, de ce sunt gay? Pt.ca au muzica buna? Ma rog... "Haters gonna hate"/ "Sugeti-l pe Jerry"(daca stiti cine e, daca nu... spor la treaba).
Mi-a placut faza cu Jerry La cati hateri sunt, saracul Justin...
lui Bieberconda o sa ii placa oricum
anonim_4396 întreabă: