| Aicilef a întrebat:

Va place rock'ul? mie nu imi place. mi se pare o muzica proasta.sh despre manele am o parere identica.straight facestraight face

Răspuns Câştigător
| Abcfunny a răspuns:

O da.
BRAVO! si eu am aceeas parere despre aceste 2 genuri de muzica{nu stiu daca se poate numi muzica}

Bafta! xoxo.Millz:*

17 răspunsuri:
| Mar a răspuns:

Rock=muzica adevarata.eu sunt fana a muzicii rock.ma rog gusturile nu se discuta.despre manele : campania anti-manele oh go on. urasc acest gunoi(nu se poate numii un stil muzical)

| ThePoet a răspuns:

Da imi place rock-ul foarte mult. Si pe pariu ca ai si tu o melodie rock care iti place pentru ca acest gen cuprinde multe subtipuri. Inteleg, ti se pare naspa, dar sigurat ai o melodie care iti place. Sau tu de fapt ce asculti? Mozart si Bach?

| Aiwendil a răspuns:

Mie imi place rockul.Manelele nu-mi plac deloc.Rockul fata de manele e de 10 ori mai bun.Pentru mine rockul e de calitate pentru ca gasesti melodii unde versurile iti transmit cu adevarat mesaje despre viata, iubire, prieteni etc fata de manele unde acolo canta despre sex, bani, femei si dusmani. Daca vrei asculta Metallica-One.Si rockul fata de alte genuri de muzica nu repeta acelasi vers de 500 de ori cum e la pop, hip-hop etc. Iar rap-ul mi se par manele americane. Dar exista si rap mai de calitate.Pa!

| Zoki a răspuns:

Aceeasi parere... happy

| eu.;] a răspuns:

Daaaaaaaa. i
dar fiecare cu gusturile lui, nu trebuie sa respingi o persoana doar pentru ca nu iti place de muzica asculta.sau etc=)
:*

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De gustibus non disputandum! Mie imi place, in special cel de la inceputurile rock-ului, anii 1960-1980, sunt multe cantece foarte frumoase. Manele nu ascult, dar, asa cum am spus de la inceput, gusturile nu se discuta, fiecare cu ce-i place, mai ales ca "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie!" si este bine sa respectam alegerea fiecaruia. Numai bine!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu ador rock-ullove strucklove struck \m/ Intodeauna mi-a placutbig grin
Cat despre manele le urascstraight face Manelele nu se pot numi gen de muzica dupa parerea meawinking
Oricum...fiecare cu gusturile luiwinking

| PrivateGod a răspuns:

Yah! Imi place muzica rocklaughing.
Daca tie nu iti place ceva nu inseamna ca e "prost"happy, nu e pe gustul tau, mai frumos formulat.
Manelele? Imi pastrez comentarile=].

| moodyblues a răspuns:

Daca tu compari rock-ul cu maneaua esti pierduta, nu mai ai vreo sansa spre muzica buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa, da nu rock Hard YUK! imi place punk`ul mai degraba, cum ar fi green day sun suuuuper tari tipii aia:X:X

| Addiction_8089 a răspuns:

''muzica proasta''. auzi la ea straight face. Rock-ul este cel mai bun gen de muzica existent, cu melodii de zeci de ani aparute si ascultate in continuare. De fapt: ramaneti la muzica voastra comerciala si la house-urile voastra oh go onoh go on

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Hello?! cum poti sa bagi maneaua in aceeasi oala cu rockul?
tu gandesti asa putin? de acord cu bridgette:rock- muzica adevarata; manea= prostie, incultura si JEG!

| AloneQsFini a răspuns:

Eu ascult rock.si o pot numi muzica.inca o muzica chiar adevara in comparatie cu manele...raspunsul castigator nu se da la cel care are aceeasi parere cu tinestraight face

| Aicilef explică:

LoNeLy.nu am specificat daca dau funda. e logic sa dau funda cui vreau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ask rock d 2 ani si vreau sa zic ca e genul de care nu ma pot desparti...colegii mei de clasa ask manele si prostii deaste cum ar fi manele... da cei frate cu muzica asta? mi se spune des rocaritza dar nu bag in seama happy

| peppermint a răspuns:

Da,imi place
sanatate!

| Zackachu a răspuns:

Nuti place rockul? Burn In Hell.