| lizzaa a întrebat:

Va place rockul alternativ?
Care e trupa voastra preferata? happy

A mea e Paramore. \m/

7 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Aham,deci trupa ta preferata de alternativ e Paramore,nu? No offense,imi plac si mie cat de cat, dar cred ca tu esti un mic wannabe sau trollisor sau amandoua, pentru ca vrei sa te bagi in seama ca sa vada lumea tu cat de rockerita esti.Nu esti rocker daca asculti Paramore, sunt ultra-comerciali.Nu cred ca asculti chiar asa mult alternativ pe cat te dai mare.Paramore...hmm...e un inceput bun.Sa ma cauti cand asculti Nirvana, Foo Fighters sau Breaking Benjamin.Acela e alternativ adevarat.

Daca ar fi sa aleg trupa preferata, aceea ar fi cu siguranta Muse.Si ca sa vezi in continuare ce inseamna rock alternativ, te invit sa vezi o parte din concertul lor de pe Wembley din 2007, cu vreo 150 de mii de oameni;)

http://www.youtube.com/watch?v=j8WP7aOD_9Q

| LastChance a răspuns:

Doar doua trupe de alternativ exista in playlistul meu: Nirvana si Alice in Chains.

Bafta!

| Polaris a răspuns:

@disconnected - De fapt, da. Cântă grunge. Deşi am văzut că a fost de multe ori pusă în genul rock alternativ... Am mai studiat şi eu. Şi, dacă Nirvana nu cântă alternativ, atunci înseamnă că eu n-am ascultat alternativ până acum. laughing

| Sconcsiş a răspuns:

Alice in Chains (dacă putem considera Red Hot Chilli Peppers rock alternativ, atunci RHCP e trupa mea preferată de alt rock)

| DinooCanScreamRawwrr a răspuns:

Nirvana,clar! Au fost, pardon. sunt, absolut geniali.

| 985436982 a răspuns:

Nirvana nu cantau grunge? >.> Sorry, sunt varza la genuri.

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Three days grace si shinedown canta rock alternativ si sunt super. mai stiu trupe si melodii faine iar daca vrei sa mai vb baga id meu in lista alex_oncescu95. mersi