Daca vrei rock asculta rock classic gen Led Zeppelin, Deep Purple, Scorpions, Queen, Pink Floyd, Def Leppard, The Who, The Doors...
Daca vrei metal, iti zic si metal.
Atunci care?
Daca vrei rock asculta rock classic gen Led Zeppelin, Deep Purple, Scorpions, Queen, Pink Floyd, Def Leppard, The Who, The Doors...
Daca vrei metal, iti zic si metal.
Păi,Papa Roach mi se par nişte penibili comerciali iar Evanescence mi se par o trupă foarte overrated şi mainstream. Erau mai ok acum ceva timp...
Imi place rock-ul, dar astia pe care i-ai zis tu sunt penali, exact cum a zis SongsoftheSabbathSacrifice.
Sunt cateva piese de la Papa Roach care-mi plac, dar nu m-as duce la un concert. Evanesence nu-mi plac deloc. Nu vad nimic special in ei.
Da, îmi place rockul. Papa Roach nu-mi plac, Evanescence îi ador. Adică mă și duc la concert. Nu pot spune prin cuvinte cât de mult o ador pe solistă, muzica ei...
Spui rock si dupa aia spui Papa Roach si Evanescence lol...ia de aici http://www.youtube.com/watch?v=av7xLRgylas
Papa Roach imi place, chiar daca multi zic ca e o trupa naspa. comerciala... canta bine ( parerea mea ). Iar de la Evanescence imi plac doar 2 melodii, dar asa nu.
Evanescence este trupa mea preferata si Papa Roach imi place dar prefer Evanescence