Buna! Eu cred ca Selena si Justin se potrivesc.Sunt frumosi, destepti si au o voce draguta. Pa-pa.
De ce nu vrei? Părerile nu sunt numai de bine.
Nu am nimic în special cu Selena Gomez. Este o afoană cu melodii făcute în FL Studio, cum găsești la tot pasul, cu instrumental varză și versuri acolo, de mântuială. Eu am ceva cu toată muzica de rahat în general.
Sincer nu îmi pasă cum îi stă cu Justin Bieber. Prost să fii să te intereseze asta.
Baftă
Subiectul acesta "monden" reprezinta de fapt esenta vietii, iar dezbaterea lui ar putea duce la incetarea foametei si a razboiurilor.
Sincer acum, nu inteleg de ce tinerii se preocupa de astfel de lucruri. Crede-ma, am participat (*pentru o prietena) o zi in "televiziune" si am observat falsitatea oamenilor, care vor doar sa arate ceea ce pare a fi un lucru frumos telespectatorilor.
In fine, nu mai sunt vremurile in care puteai intra intr-o emisiune doar daca aveai o cultura exceptionala. Producatorii se bazeaza acum pe cat mai multe "rating-uri", indiferent de ceea ce expun la televizor.
Nu, nu imi place de Selena Gomez. Nu am cu ea ceva anume, am cu toti cei de la Disney in special (Demi Lovato, Miley Cyrus etc)
Cum sa ii stea? Cred ca ii sta in gat, saraca.
Si de ce nu vrei raspunsuri "jignitoare"? Ne-ai intrebat daca ne place, trebuie sa fie numai de bine?
Reformuleaza asa : "Vreau numai pareri de bine in legatura cu Selena Gomez si Justin Bieber. Cum ii sta lui cu Selena?"
Eu nu m-am referit la asta.eu am spus ca nu vreau raspunsuri jignitoare adica in genul ca unii oameni vb tare urat.vb prostii.cum ar fi benburnleytheo. apropo nu te mai da asa de mare pentru ca uh nu stii ce vroiam sa spun eu de fapt.sa stii ca eu m-am referit ca daca nu va place nu mai raspundeti.adica nu va bagati nasul unde nu va fierbe oala.
Doar pentru că BenBurnleyTheo a folosit un limbaj puţin mai urât şi agresiv asta nu înseamnă că vorbeşte prostii, draga mea. Tu ne-ai invitat să ne spunem opinia, oricare ar fi ea fiind democraţie avem dreptul să ne-o expunem.
Vai tu!
De ce, dragă? Ai cu ce mă contrazice acum? Pariu că nu.
Pariu ca da!
Ma indoiesc.
Eu nu ma indoiesc!
Dovedeşte.
Pai,parerea mea este ca Selena Gomez si cu Justin Bieber fac un cuplu frumos.Amandoi sunt cantareti si au voci superbe.Dai funda?