Nu-mi place rockul si nici Tokio Hotel.Ascult foarte mult pop:Michael Jackson, Timbaland, Rihanna, Beyonce, Pink etc.
Buna.De la Tokio Hotel, imi placea o singura melodie-"Monsoon"
Cantaretul meu preferat este Michael Jackson.Are niste melodii minunate, care imi mangaie sufletul.Mai imi plac Linkin Park si Queen.
Nu imi place tokio hotel, cand eram mai mica si s`au lansat ei atunci, imi placeau unele melodii.acum ascult cam orice gen de muzica,[nu manele], in general melodii de la radio.trupe imi plac: black eyed peas si green day iar cantareti : Chriss brown, rihanna si lady gaga.
tie?
te pup:*
Imi place tokio hotel
cel mai mult through the monsoon
ascult muzica house mai mult, un pic de rock si rapp :d cam orice in afara de manele si populara
trupe : black eyed peas, play and win, eminem, deepcentral, 50 cent,... si cantareti: claudia pavel, rihanna, avril lavigne,.
Imi place mult tokio hotel
alte trupe care imi plac :3sud-est, imi place si nirvana, cateva melodii de la linkin parca, bug mafia, pussycat dolls, black eyed peas, guess who
ascult aproape orice gen de muzica mai putin manele
Doamne fereste! :-&
Imi place mult James Marsters ca actor si cantaret. si ca barbat
Tokio Hotel.asa si asa. In general imi place muzica rock si ca cantareata Avril:X:X:X:X
Linkin parca, thee days grace, paramore, the used, the rasmus, green day, placeboo, cinema bizarre, foo fighters, skillet, static x, sum 41, simple plan.
Tokio Hotel este o trupa ce se crede rock, insa rock-ul adevarat se defineste prin trupe ca Beatles, Queen, Nirvana, Iron Maiden, The Who(si cam asta ascult si eu).
Buna! Eu ascult tot felul de melodii dar nu manele, fiecare trebuie sa asculte ce ii place fara sa ii pese de ceea ce spun ceilalti.
Andruza întreabă:
bianca_9810 întreabă: