DA cum sa nu imi placa TOKIO HOTEL sunt cea mai grozava trupa, ii iubesc din suflet mai ales pe Bill, sunt MINUNATI si mi-asi dori asa de mult sa vina si in romania mai ales dupa cate petiti s-au facut. Dar pana la urma Tokio Hotel sunt cea mai tare trupa si darca nu vin in romania ne ducem noi fani TH dupa ei in Germenie
Da, imi plac.chiar daca nu ascult foarte des tokio hotel :pe
imi place si de bill si de tom dar cred ca mai fain ii statea lui tom cu look'ul cel vechi :pe decat asa
N. m ascultat o mel de-a lor din curiozitat. a' sincer, in oribili:-. a rog, gusturile nu se discuta
Da... sunt una dintre formatiile mele favotite! Ma bucur ca mai sunt pers. interesate ca tine:*
Inainte sa apara "Automatic" nu ascultam, dar melodia asta e prea tare ... pur si simplu nu pot sa nu o ascult , mai e draguta si "Don't Jump" te pup
Buna, acum fara a te suparaaa!, e cum ai spune "Va ducetzi la WC cu semnul INTREBARII(?)"!, evident ca unii iti vor spune ca Da!,-iar altii ca Nu!, ori in cel mai rau caz se scooot!,- zicand pai am pampers, ma simt confortabil!, iar cand e sa vina KaKa voi face o exceptie si ma voi duceeeee!, uuu!, asa si cu intrebarea ta "Va place Tokio hotel (?)", raspuns: Da, dar cu conditia ca totul sa-mi fie platit(cazare, mancare, transport, etc)!, Ok, numai bine!, Pa!
Nu prea ascult des dar cred ca ei sunt o trupa super cool! au mare succes din cate am vazut eu!(mai ales la adoloscenti!)e tare trupa!
Nu ascult, ar fii o crima, e cea mai proasta trupa, toata lumea stie asta!
NU NU NU e ceva penibil sa asculti asa ceva numa pokemonii asculta emo urata formatie tokio bordel
Pai ...bill e adorabil:Xsi canta bine:X
...adica nu ma omor dupa ei...
si NU sunt emodar eu raman la Fall Out Boy si Linkin Park
dar si TH sunt misto
bye:*
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e cea mai tare formatie TH SI CU GREEN DAY
si bill e supeeeer HOT si nu e curvar ca fratesu
Tokio hotel e cea mai marfa trupa existenta in universele invetate.Bill e cel mai frum baiat d p planeta.adoooooooor tokio hotel.si rockul in general! :*