Da, au fost foarte buni! Sper ca va luam un loc cat mai sus in clasament!
Hai, Romania!
Locul 1:-o
Nici in visele cele mai marete ale lui Moga
Se cauta originalitate. Iar melodia nu prea spune multe la capitolul asta
Foarte mult mi-au placut! Paula e o femeie frumoasa si are o voce unica dupa parerea mea - dintre cele de la Eurovision ma refer. Nici Ovidiu nu s-a lasat mai prejos, dar l-a acoperit putin. Femeia, mereu deasupra
Problema cu locul pe care o sa il ocupe stim cu totii ca tine de voturi. Iar voturile iar stim cum se dau. Eu sper totusi sa iesim pe un loc onorabil! Meritam.
Chiar mi-au placut, mi s-a parut ca melodia lor a fost printre cele mai bune... Locul? Cu siguranta nu o sa luam locul 1... dar printre primele 10 locuri tot o sa ne aflam.Totusi,daca a-ti observat, daca -ati uitat aseara la tv, unde erau adunate toate tarile si stateau fiecare pe scaunul lor-nu stiu cum sa explic-cu totii aveau cate 2 cutii pe care scria tara respectiva dar numai noi aveam o cutie pe care scria romania. Voi ce credeti?
Da mi-au placut. Ma bucur tare mult ca au intrat in finala. Insa, imi pare rau pentru fetele din Croatia.pe de o parte tineam si cu ele Nu cred ca vom lua locul 1, macar pana in 10 sa fie!
Nu ma dau in vant dupa melodie, si nici nu bag mana in foc pentru un loc 1.
Cred ca se putea mult mai bine, Paula are o voce superba si putea sa demonstreze asta cu o melodie pe masura!
Locul 1 nu l`am luat niciodata, si nici de data asta nu cred ca il vom lua.
daca e in primele 10, e bine
Nu`mi place nici melodia nici de ei Mai mult a meritat Elena anul' trecut sa castige.