| Copildeciocolata a întrebat:

Va rog dati-mi cateva trupe rock sau punk in afara de metalica, Ac/dc, black veil brides, billy talent, disturbe, thousand foot krutch,megadeth, marilyn manson, linkin parca, papa roach, skillet, three days grace, aeorosmith, pixies big grin

9 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Liste găsești pe google câte vrei, dacă te interesează ce ți-aș recomana eu, totuși îți dau câteva trupe:
Sex Pistols, Misfits, The Adicts, Dead Kennedys, Ramones, Exploited.
Asta ca punk, rock nu știu exact ce vrei și în plus văd că a mai pus cineva o listă pe aici...

| bloodyhell a răspuns:

Intre pe tastekid.com.scrii acolo o trupa care iti place si iti apar altele asemanatoare.

Răspuns utilizator avertizat
| Vans a răspuns:

Nu prea meriţi având în vedere că nu ştii să scrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nah: www.metalhead.ro/trupe/
Ai acolo tot ce vrei şi ce nu vrei... Te sfătuiesc să scrii "Linkin Park" cu litere mari la început, ca să nu te mai corecteze roboţelul.

| 夢想家兩次 a răspuns:

Slipknot

| DamnedShadow a răspuns:

Placebo, My Chemical Romance, Rammstein, Limp Bizkit, System Of A Down, Nirvana, Pink Floyd, AC/DC, The Pretty Reckless, Korn, Rage Against The Machine, Pearl Jam, The White Stripes, Nine Inch Nails, Foo Fighters, Rise Against, Kings Of Leon, Muse.

| codrinaioana a răspuns:

Avenged Sevenfold, Avril Lavigne, Bullet for my Valentine, Coldplay, Dragonforce, Evanescence, Falling in Rivers, Five Finger Death Puch, Green Day, Guns N' Roses, In Flames, Iron Maiden, Ladyhawake, Muse, Nirvana, Paramore, Pink Floyd, P! nk, Proconsul, Rammsein, Red Hot Chilli Peppers, Roxette, Savage Garden, Scorpions, System of a Down, Talisma, Tokio Hotel, Xodiack.

| Teodora_Mihai_1990 a răspuns:

Guns'N Roses, NIGHTWISH,Nirvana,Trooper,Bon Jovi,Pantera,Kiss,Cargo,Avenged Sevenfold,Slayer,Paramore,Pink Floyd,Scorpions,Green Daz,HIM,Deep Purple, Queen, Red Hor Chili Peppers, Kamelot, Epica.Tokio Hotel,Beatles,Depeche Mode,Immortal, Evanescene, Sex Pistols, Heaven And Hell, The Doors.

Întrebări recente