| DeliaaaMary a întrebat:

Va rog frumos daca stiti niste nume de filme de groaza (de preferat cu fantome) sa imi spuneti si mie.Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Diiiiiia a răspuns:

1.Chucky;
2.Shutter;
3.The Shining;
4. 1408;
5.Candyman si aici e trailerul:http://www.youtube.com/watch?v=HutKAWtWXog&feature=player_embedded;
6. Orfelinatul;
7. Poltergeist;
8.The Sixth Sense
Si aici e linkul de unde sunt si trailerele si sunt mai multe filme:
http://www.cinema8.ro/filme-cu-fantome-top-15-filme-cu-fantome/1/

7 răspunsuri:
| calubalan a răspuns:

Filmul se cheama:
"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Atiunea:
se desfasoara zi de zi sub ochii nostri
Deznodamantul:
neasteptat

| MaDaMadalina18 a răspuns:

"Cazul 39":

Scurta descriere:
Emily Jenkins este o asistenta sociala idealista, care si-a propus sa ajute cat mai multi copii abuzati sa aiba o viata normala. Atunci cand preia asa-zisul "Caz 39" al unei fetite in varsta de 10 ani pe nume Lilith Sullivan, care pare sa fi fost agresata in repetate randuri de catre parinti si care nu este in siguranta in propria casa, Emily nu stie ca micuta nu este atat de inocenta precum o arata infatisarea ei fizica. Cele mai cumplite temeri ale asistentei sociale se confirma atunci cand sotii Sullivan incearca sa o ucida pe Lilith, cu toate ca este singurul lor copil. Dupa ce o salveaza, Emily Jenkins decide sa o ia pe fetita in locuinta ei pana cand ii va gasi o familie adoptiva potrivita, fara sa stie ca aceasta hotarare va dezlantui iadul pe pământ.

Sper sa-ți place, nu e un film cu fantome dar totuși trebuie sa-l vezi!

| Munchkin a răspuns:

The Grudge 1, 2, 3
Paranormal Activity

| cornel a răspuns:

The Grudge 1, 2, 3 tareehappy

| biiiabyby a răspuns:

Cu fantome stiu de "Cele 13 fantome" si "The Orphanage"care e bestial. Mie una mi-a placut.

| mirus888 a răspuns:

Sillent Hill, Scary Movie, Gipper Scriber, Chucky si Fenomene Stranii care e pe discovery channel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fenomene stranii nu e film dar e cu fantome pe discovery in fiecare vineri la 22:00

Întrebări recente